Zamieszczone przez
Divenire
Ja mam tak jak JackDanieIs. Po zmianie nicku nagle straciłem czat. Nie mam juz go około 2 tygodnie a do supportu pisałem 3 razy. Raz mi przyszło na maila potwierdzenie ze moja wiadomosc została przyjęta ale odpowiedzi na nią nie dostałem. Nie znam sie ale na pewno są jakieś ustalenia co do czasu w którym support musi się wyrobić i odpisać. Druga kwestia to ze zawsze mówicie że duzo ludzi pisze i dlatego support wolno odpisuje. Tak bedzie dalej, cały czas bo ta gra jest tak niedorobiona ze szok. Jak taka firma jak Ubisoft która jest twórcą jednej z najlepszych gier swiata(dla mnie najlepszej) Assassin's Creed pozwala sobie na takie niedopracowania.
MOD_Nyu: Napisałaś ze jak jest komenda: "Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się." to oznacza bana. Ja własnie taką komende mam ale nie sądze ze dostałem bana bo nie było za co. Zmieniłem nick i swiezo po tym juz nie miałem chatu. A nawet jak to ban to dlaczego nikt nas nie powiadamia o tym ze to ban i ile on potrwa. 2 tygodnie juz czekam.