ten biały ekran ja miałam przez kilka godzin i dopiero po xx próbie gra się odpaliła.
Ale jak tak ma wyglądać granie na próbach logowaniu to nie wróże przyszłości tej grze.
Wersja do druku
ten biały ekran ja miałam przez kilka godzin i dopiero po xx próbie gra się odpaliła.
Ale jak tak ma wyglądać granie na próbach logowaniu to nie wróże przyszłości tej grze.
Magiczny sposób niestety nie działa, u mnie dalej biały ekran po wciśnięciu Graj
od rana nie moge sie zalogować "W tym obszarze wystąpił bład. Prosimy spróbować ponownie", toz to jakas kpina i amatorszczyzna!!!!!
jasne dział obszar serwera uszkodzony :(
Wracam do starego kompa i problem nadal istnieje tzn. biały ekran po kliknięciu gram. Nic nie pomaga czyszczenie cacha, tempa, reinstalacja przeglądarki i flasha - ciągle to samo. Czy jest jakieś miejsce na kompie gdzie być może zapisywane są jakieś pliki w związku z gra, bo nie mam już pojęcia co może pomoc :(.
U mnie ten problem też występuję, ale jako że mam laptopa, rano zalogowałem się z domu i było ok. Spróbowałem teraz jeszcze raz w pracy i gra weszła. Problem w tym, że zaraz wtyczka flash się wykrzaczyła i problem wrócił. To samo powtórzyłem z serwerem testowym, czyli gra się odpaliła, zaliczyła zwiechę i od tej pory leży.
Ten sam problem, zupełnie jakby flash nie byl obslugiwany. Nie pomogla zmiana przegladarki, czyszczenie pamieci i ciasteczek, reinstalacja Flasha. Wciskam Graj i mam bialy ekran.
Jeśli problem nadal się pojawia, bardzo proszę o podanie wersji flash`a.
Ja mam wersje 11.5.502.110