-
Dostaniesz 2h ekstra jak obiecywał xaar ;]
-
zalogowałam się, ale 3 patenty budowlane w plecy, kiedy ogłaszali przerwę byłam zalogowana, więc nie mogłam przeczytać info o niej, nie tak się przerwy powinno ogłaszać
pozdrowienia dla graczy
-
czy ta g...niana gra zacznie w koncu dzialac. Nie moge sie zalogowac od 15
-
ciekawe znowu nie moge sie zalogowac trwa ti juz od godziny jak prubujei nic juz trzeci dzien wieczorem to jakies kpiny kto pokryje strazy w zwiazku z takimi utrudnieniami a co z aktywnymi prygodami? odpowie ktos na to pytanie
-
nie płaczcie, BB przygotowało nagrody pocieszenia 500 szt kamienia i jedną kanapkę:)
-
a kto mi zwroci wojsko z Wiktora w ktorym zostal mi ostatni atak na przywodce?
-
u mnie to samo brak połączenia
-
kiedy będzie się można zalogować bo mi wszystkie kopalnie się zawalą ,od 18 próbuje i nic
-
No dokładnie... Od trzech dni nic nie moge zrobic... Czas na granie w Settlersy mam na ogól tylko wieczorem wiec są to spore utrudnienia. Przygoda rozpoczęta - niecała doba do końca już 4h Nam ukradli z czego całe 2 oddadzą ;/
Heh... I te drobne prezenty z tytułu przerw technicznych to faktycznie jakas kpina.
-
mogliby w końcu ogarnąć ten syf. przez ostatnie dni ciężko było się zalogować, ale przynajmniej dało radę po iluś próbach. teraz się od nas zupełnie odłączyli i pewnie coś im się zje##ło, więc nie mogą przywrócić gry.