Witam all ......
Problemy z logowanie od kilku dni .... zaczynają robić się irytujące. Wszystkie przeglądarki sprawdzone i na wszystkich problem występuje,
po kilkunastu próbach uda się zalogować albo nie .... :(((( ehhhh
Wersja do druku
Witam all ......
Problemy z logowanie od kilku dni .... zaczynają robić się irytujące. Wszystkie przeglądarki sprawdzone i na wszystkich problem występuje,
po kilkunastu próbach uda się zalogować albo nie .... :(((( ehhhh
Tak to jest jak się domowymi sposobami, młotkiem i taśmą klejącą na łączu modemowym tworzy grę online, zawsze wyjdzie offline. Zainwestowałem od początku 200 zyli w klejnoty, za tyle kupiłbym przywoicie wydaną grę na nośniku z pocałowaniem w sam środek wiadomo czego. Tu mam niepełnowartościowy produkt gropodobny, wyłączany co chwilę albo z powodu awarii, albo kaprysu adminów, powodu nikt nie zna.
Nie umiecie dzieciaki wydać prawdziwego produktu to nie zawracajcie ludziom głowy. Ode mnie żadne dutki już do was nie polecą. Nigdy! Właśnie tracę możliwość wygrania przygody, ponieważ mija czas trwania przygody. Nie wiem czy wyszkolonych zostało wystarczająco dużo żołnierzy a do pokonania został tylko pałac sir Robina, czy jak mu tam było.
Wywalenie się gry w weekend to absolutna KOMPROMITACJA. Wsadźcie sobie głęboko zapewnienia, że wiecie o problemie i go rozwiązujecie. My też o problemach wiemy. Wiemy, nawet bardziej od was. Faktyczne, jak ktoś napisał na fejsie, nie ma kiedy wydawać nagród, nie nadążam pomniędzy totalnym wysypywaniem się gry OFFLINE pomiędzy tymi mikrosekundami, kiedy działa.
Cała ekipa powinna pożreć sobie trawkę.
Oczekuję zwrotu całej kasy, którą do tej pory na tę żałosną próbę wyłudzenia wydałem. Rachunek bankowy macie w historii płatności. W przypadku braku reakcji lub zlania mnie albo usunięcia posta wystąpię z powództwem naprawienia szkody z kpk, sprawa jest prosta...
Ciekawe, gra padnięta ale sklep działa :) co za niesamowity przypadek, prawda?
znowu nie da się wejść , już tu kiedyś pisałem kilka dni temu :) ale tamten temat został zamknięty i skwitowany takim świetnym pomysłem na rozwiązanie problemu, żebym spróbował zmienić przeglądarkę i wykasował sobie pamięć w kompie. A może komp mi się popsuł ??? a może komp popsuł się (z tego co widzę po wpisach i osobach przeglądających ten wątek) wszystkim graczom. Może firma BB wypuści swoja specjalna przeglądarkę :) Przez ostatni tydzień grałem z doskoku i co chwile byłem wywalony z gry ,to nie przyjemność z grania tylko jakiś koszmar .
Dlaczego nie podają informacji o godzinie zakończenia prac ?
Napisze krótko - od południe nie mogę się zalogować :P
MAkabra totalaaaaaaaaaaaaaaa! tyle do powiedzenia co sie dzieje od rana nie moge wbic ciagle problemy problemy ,, a diamenty przepadna jak sie nie zaloguje:/ makabraa totalna :/a w nagrode .. jak zawsze smiec nie kazdy ma czas 24 godziny na dobe siedziec na tej grze i czekać "a może sie zaloguje"
Ciekawe jak oni to naprawia czy oddadzą stracone diamenty
Problemy z logowanie od kilku dni .... zaczynają robić się irytujące.
Jakiś czas temu wyjechałem z "naszego dziwnego kraju". Ostatnio w ramach przypływu patriotyzmu zainstalowałem sobie tą grę żeby się od stresować itd.Hmm to co ostatnio się dzieje na serwie to żenada i farsa oraz totalne olewanie graczy.Sporo ludzi utopiło forsę w tej grze, sam się zastanawiałem czy nie szarpnąć się na parę funciaków i dokupić sobie tych klejnotów.Jednak opatrzność czuwa nade mną i teraz nie zainwestuje już w coś co jest tak skopane.Pozostaje tylko żal że "nasz piękny kraj" wciąż kojarzy mi się z byle jakością,głupotą i olewaniem wszystkich i wszystkiego.
widze ze nie tylko mi nie udaje sie dzis zalogowac i tak jest prawie cały tydzien
Chyba pora darować sobie settlersów i zająć się grą bez problemów Forge of Empires. Zmiana gry na nowszą wersję trwa minutę i zero problemów.
I nie ma w****iających co tygodniowych konserwacji przynoszących problemy a nie polepszenie gry.