-
Ciekawe gdzie ta cala kasa idzie z klejnotow i starterow bo napewno nie w udoskonalenie gry i serwerow w Polsce. Teraz porzadnie sie zastanowie nad doladowaniem czegos co nie usprawnia rozgrywki.
I podobnie jak inni tez stracilem kolejke tygodniowa. Chyba wroce do gry jak zrobia pvp i bedzie juz wszystko dzialalo.
I tak na koniec ceny nowych wersji pudelkowych to jakas kpina i do tego general z 220 wojska ciekawe co mi pomoze te 20 dodatkowych ludkow.
-
-
Wy jestescie smieszni - technicy/support z ubi/bb - zamiast poprawiac prace serwow to co czwartek spieprzacie je jeszcze bardziej. Jak w czwartek odwalicie znowu lipe to wam mowie ze 25% ludzi skonczy grac i juz do tej gry nie wroca. Jak nie walniecie buga ze kazdy ma po 20k koszy w gwiezdzie co calkowicie niszczy gospodarke tej gry (oczywiscie nawet nie raczyliscie sie do tego ustosunkowac w zaden sposob) to zwalicie logowanie czy laczenie z serwem. Ogarnijcie sie. Ta wasza praca to wyglada jakbyscie za free zgarniali studentow co by wam pisali kod tej gry. Zenada
-
Jak widzisz napis" Połączenie nie powiodło się " to wiedz że coś sie dzieje
Swoją drogą oni z poprawieniem tego mają zamiar czekać do czwartku?Pierwszy raz spotykam sie z taką olewką
-
Witam, prosze o informację co się dzieje z serwerem??? Drugi dzień nie mogę się zalogować!!!!!
-
Ja siadam wieczorem, po położeniu trójki dzieci spać, i to jest bardzo ważny element trzymający mnie przy życiu i w równowadze psychicznej! ;) Chyba grozi mi teraz załamanie nerwowe...
-
Gra zajmuje coraz więcej pamięci, to i błędów jest więcej.
Używam Firefoxa i plugin-container, który zajmował jeszcze 3 miesiące temu poniżej 300MB, już zajmuje powyżej 400. W takim tempie do Świąt dobiją do 500MB i gra w ogóle się nie uruchomi.
Swoją drogą ślimaczenie się gry można jeszcze wytłumaczyć - błędy w kodzie, albo w samym flash playerze, ale zamulanie strony głównej i forum każdemu normalnemu administratorowi powinno dać do myślenia.
-
-
U mnie już od niedzieli http://scr.hu/0tmq/k51vx podziwiam tylko ten cytat Motto gry :DDDD
-
Będe wdzieczna panom MOD jak pomogą rozwiązać problem :)