-
gra , miała na bank wprowadzonego syfa , za dużo na raz chcieli władować ,pokombinowałem i jakoś grałem nawet forum gildy sie wyłapało ,ale totalna klapa , ciekaw jestem mam przygodę odpaloną ,ale surowce kopalnie padną i co ci w zamian dadzą> zgadnijcie , na bank jeden koszyk ,tak sie dba o klientów , płacie jak mało serwer zarabia , kurek się przykręca , z kond ja to znam >> ina niemiecka gierka jusz tak robiła , BEATTLEKNIGHT jak nie wiecie tak robiło , teraz gierka prawie padła
-
ja wszystko rozumiem to ze odsylaja na forum ale dlaczego nie informują o szacowanym czasie naprawy usterki
-
wszystkim pokazuje polaczenie nie powiodlo sie trwaja prace konserwacyjne?bo jakos nie widze nigdzie wzmianki ojakiejs pier...... konserwacji
-
Trzeba będzie wrócić do farmeramy.Tam przynajmniej serwery działały jak należy.Kasę też ciągnęli ale przynajmniej starali się żeby gra chodziła jak należy.
-
Wszyscy mają problem z dostępem.Nawet modzi,bo jakoś nie widać ich pracy.Pewnie też nie mogą wejść i naprawić tego co wcześniej udało im się zepsuć.
-
Fajnie nawet do pomocy technicznej nie mozna napisac porazka
-
czas pomyśleć nad odpowiedzialnościa moda i zwrotem kasy za nie zrealizowane w tym momencie inwestycje za kase
-
Dalej wszyscy mają problem, czy tylko część?
Ja od kilku godzin nie mogę wbić na serwer. Nawet nie ma jak wejść zablokować kopalni
-
jak my wszyscy chyba totalna kaplica a suport to tylko do 23 pracuje moze zostana na jakies nadgodziny :) nawet nie chce myslec co bedzie jak to niby pvp wprowadza o ktorym pisza zapewne wogole nie pogramy jak dla mnie to moglby mi oddac moje kilka ladnych tysiaczkow ktore wpakowalem i moge usunac konto wiecej wkur... sie niz przyjemnosci z gry bo chyba to miala to byc przyjemnosc i odrobina relaksu:)
a jak dostana znowu kosz na pocieszenie to zrobie nowy watek i napisze gdziemoze sobie go BB wsadziec bo to juz przechodzi ludzkie pojecie
-
jak my wszyscy chyba totalna kaplica a suport to tylko do 23 pracuje moze zostana na jakies nadgodziny :) nawet nie chce myslec co bedzie jak to niby pvp wprowadza o ktorym pisza zapewne wogole nie pogramy jak dla mnie to moglby mi oddac moje kilka ladnych tysiaczkow ktore wpakowalem i moge usunac konto wiecej wkur... sie niz przyjemnosci z gry bo chyba to miala to byc przyjemnosc i odrobina relaksu:)
a jak dostana znowu kosz na pocieszenie to zrobie nowy watek i napisze gdziemoze sobie go BB wsadziec bo to juz przechodzi ludzkie pojecie