na tvn reklamują a tu nie można wejść, bubel
Wersja do druku
na tvn reklamują a tu nie można wejść, bubel
To może po reklamie w TV taki DDOS był :P Tzn. nie DDOS tylko wysokie zainteresowanie grą The Settlers Online :D
od czwartku wielu graczy nie moze nawet na sekunde wejsc na swoja wyspe suport dostal mase zgloszen a tu na forum nawet jednej odpowiedzi ze cos z tym robią lub chociaz probują dla mnie to te całe BB nadaje sie do wywałki powinni wymienic całą ekipe
Blaszka1971 ale działa nie to co gra ;) A jak masz czas zrobić kawę to czemu mi jeszcze nie zrobiłeś ;)
W końcu ruszyło:)
z tym olewaniem graczy to juz standart od miesiecy normalnie masakra zeby wejsc sie nie dalo
No u mnie nie ruszyło, od 16 próbuję wejść i ciągle to samo - połączenie się nie powiodło, pisać do supportu nie zamierzam, bo ci dopiero "jaja" sobie robią. Po wprowadzeniu nowego handlu zjadło mi mnóstwo przygód, które po wygaśnięciu handlu nie wróciły. Najpierw pisał automat, potem człowiek powiedział , że się tym zajmie, potem człowiek przy kolejnym zniknięciu powiedział, ze mam o tym mu pisać, bo kiedyś się tym zajmą i może coś zwrócą - to trwa miesiąc, więc nie sadzę czy jest sens dalszego pisania - oduczyli mnie skutecznie
dalej nie mogę się zalogować .7 godzin to trwa co jest?
Nie podoba się to wy****ć marudy! Do roboty się weźcie zamiast czas marnować na gierki, bo PKB w kraju spada.
A ja sobie wczoraj poczytałem książeczkę, a dziś - voila - wszystko śmiga! :)