Draxopix_jesli chcesz wychwalac i peany pisac to zaloz nawy watek! w tym watku gracz wyrazil swoje niezadowolenie i w tym watku niech sie wypowiadaja Ci ktorzy takie problemy maja,gdyz wowczas byc moze ktos odpowiedzialny to zauwazy i zacznie dzialac np.sprawdzi czy rzeczywiscie najwieksze problemy wystepuja u graczy,ktorzy maja bardzo,ale to bardzo rozbudowane wyspy(swoja droga takie jest rowniez moje odczucie).natomiast przez takie nic nie wnoszace do watku komentarze daja producentowi wolna reke,gdyz np.xaar oleje sprawe bo zauwazy,ze "tylko" paru graczy ma problem a 100 Draxopix'ow go nie ma :)Powtarzam:chcesz wychwalac to zaloz swoj watek i tam sie udzielaj!przy okazji pochwal sie uczciwie swoja rozbudowa wyspy bo w mojej gildii gracze majacy o 2/3 mniej budynkow ode mnie rowniez podobnie jak Ty nie skarza sie na jakies wieksze problemy co nie oznacza,ze taki problem nie istnieje,gdyz w zalozeniu tworcow gry kazdy moze i ma prawo rozbudowac swoje wyspy na maksa.Stad wiele negatywnych postow a tak na marginesie to nie Ty jestes od tego,zeby mowic komus czy ma grac czy nie itp.Kiedy zaczalem grac i ladowac kase w gre to poza bledami gry,wiekszych problemow nie bylo i bynajmniej nie moja wina jest,ze producent lub ktos odpowiedzialny nie dopilnowal/czy sie przeliczyl i wpuscil na starsze serwery zbyt wielu graczy przez co obecnie mamy taka sytuacje jaka mamy!To,ze przez cale 2 dni robocze od wprowadzenia updatu nikt sie niezainteresowal bledami i to juz nie malymi tez nie jest wina graczy_z gory Tobie odpowiem,ze podobnie jak z wypasionymi wyspami obecne problemy nie dotycza wszystkich graczy_nie kazdy ma wyskakujace co minute zadania,ktorych nie moze wykonac a ktore powoduja zwiechy i liczne relogi...Reasumujac: mam problem to o nim pisze lub dopisuje swoj post do watku w ktorym juz podobny problem jest poruszony_ponial?jesli cos mnie nie dotyczy to trzymam twarz i ciesze sie rozgrywka!Ps.sporo budynkow to jeszcze nie ogrom...Ty sie zalic nie bedziesz bo nie masz pewnie o co,ale sa gracze,ktorzy stracili/traca mnostwo czasu i energii nie wspomne o finansach,ktorzy jak Ty nie sa sklonni zwinac zabawki i isc do domu tylko walczac(piszac) o swoich problemach rowniez byc moze wywalcza lepsza jakosc gry dla Ciebie_pomysl o tym oraz o innych a nie tylko o sobie samolubie