-
jednak udało sie skączyć przygode ale nie ja ją robiłem tylko ktos inny i jestem poszkodowany bo straciłem wikingów których odpaliłem z gwiazdy wiec pytam tutaj Panie Community Manager Xaar skoro nie odpowiadacie na emaile ani prywatne wiadomości kiedy odzyskam tę przygode ???
-
adzikk, w sprawie rekompensaty proszę pisać bezpośrednio do Supportu - nie wiem, czy będą w stanie coś zaoferować (każdy przypadek jest analizowany indywidualnie), ale zdecydowanie warto spróbować.
Natomiast jeśli chodzi o odpisywanie na wiadomości - tak, czasami odpisuję z opóźnieniem, nie jestem w stanie monitorować wszystkich źródeł informacji/wiadomości jednocześnie. :)
-
BB_xaar zablokujcie nowy handel, tworzone są celowo widma przygód i budynków. Niektórzy userzy w tym się już pewnie wyspecjalizowali. Coraz więcej tego jest i nie ma pewności, że nie kupi się widma. Działa to podobnie jak niedawno dublowane kosze.
-
szpilek, jest spora szansa, że już podczas dzisiejszej konserwacji pojawi się fix również na to - gdy dostanę potwierdzenie, dam znać.
-
w mojej przygodzie czarni rycerze jest teraz 13 osób
nie da sie jej anulowac, w plecy 300 mapek i cały dzien. Suport o rekompensacie nic nie wspomina, to dranstwo.
-
Dajcie troche im czasu na naprawe tych bledow, pomyslcie ze dzisiejszy event jest taka nagroda za bledu ktore byly i ktore beda, oj bo bedzie tego sporo, wszyscy o tym wiemy
-
Wikingowie na 10 graczy. I czas przygody zamiast spadać, rośnie. Uruchomiłem we wtorek 9.10 ok 15 a na chwilę obecną do końca przygody zostało ponad 8 dni (sic!).
-
Mam podobny problem. Uruchomiłem wczoraj Wikingów. Wszedłem na przygodę, a tam wszystko już pozamiatane. W szczegółach 3 uczestników. A dzisiaj czas przygody wrócił do 8 dni.
-
Ja dostałem dziś rekompensatę - 150 mapek za wyspę piratów. Odpalam kolejnych a tam co? Przygoda skończona i 2 kolejne osoby ... no nie moge :D
-
Próbowałem anulować tą przygodę ale się nie da ... Myślałem ze może chociaż do kogoś będę mógł dołączyć i też nie mogę .... Support pisze, że nie wiedzą kiedy naprawią ... I teraz takie pytanie o radę :) Jak myślicie może warto odpalić w tym momencie koszary i prowiant na 5 lvl ? Nie wiadomo kiedy błąd naprawią , a jeśli dopiero podczas następnej konserwacji? Z kolei jeśli jutro też lipa :) Co myślicie?