-
BB_Xaar skoro support w Polsce nie ma możliwości technicznych lub umiejętności do przywrócenia kont na tym samym poziomie co ludzie stracili za błędy gry to może byś przekazał ten problem i te sprawy osobom z kompetencjami lub daj nam namiar gdzie się zgłaszać do PRAWDZIWEGO SERWISU.
-
No może ktoś z supportu się wypowie wreszcie jak to jest, bo stracić konto w które włożyło się jakiekolwiek pieniążki, to nie zabawa w problemy techniczne i zasłanianie się że gra jest darmowa . Pieniądze za darmo nie spadają , tak jak i dodatki do gry które są płatne . Wiec się pytam , gra darmowa, za dodatki firma wzięła pieniądze, wiec jak to jest ?
Za chwile ktoś następny straci konto z powodu "niewyjaśnionych i nieznanych błędów" i co dalej ??? , wszyscy mają brać wasze problemy techniczne za wyjaśnienie niewątpliwych strat finansowych .... uuuuuuu bardzo ciekawe ... no czekam na odpowiedź - choć prędzej wątek zostanie przeniesiony do archiwum , bo to wygodniejsze i bezpieczniejsze dla supportu .
-
Nie wypada pisac o ogole, ale w tej sytuacji trzeba, bo jesli kazdy problem jest rozwiazywany w ten sam sposob to raczej wszystkich nalezy wpakowac do jednego worka. Pisanie do naszego szanownego supportu to tylko stracony czas, no chyba, ze wysle sie odrazu xxx wiadomosci do kazdego dzialu to wtedy moze trafi sie na osobe posiadajaca jakiekolwiek umiejetnosci i kompetencje, bo tak cala "robota" ktora odwalacie polega raczej na zbijaniu bakow, a nie na zajmowaniu sie problemami graczy, albo chociaz pomocy im w kontakcie z serwisem zagranicznym.
Mialem juz do czynienia wiele razy z pracownikami BB:
- przy problemach z gra spowodowanych lagami odpowiedz jest zawsze jedna - wyczyscic coocki ( co nic naprawde nie daje)
- przy problemach z gra natury technicznej,mechaniki - prosimy czekac do konserwacji ( jw ) przyklad dostalem bana za ogloszenie na forum: sprzedam wyspe (szkoda ze bylem jeszcze wtedy laikiem i nie wiedzialem, ze taki szczegol w ogloszeniu jak brak drugiej czesci nazwy bedzie wiazal sie z takimi konsekwencjami). To dopiero poczatek zartow supportu z mojej osoby, przez miesiac wlasnie probowalem sie dowiedziec co z moim kontem sie dzieje, poniewaz zadnej informacji nie dostalem o zablokowaniu konta. Kazdy moj mail konczyl sie odpowiedzia, ze ciagle pracuja nad problemem, ze przy nastepnej konserwacji, problem zostanie rozwiazanny itd... Dopiero po ponad miesiecznych staraniach i po kilkudziesieciu wymienionych mailach, kilkunastu ponagleniach i ponownych wysylaniach problemu trafilem na osobe, ktora poswiecila mi wiecej niz skrzynke pocztowa. Sprawdzila co sie stalo z moim kontem!!!!! Po czym zostalem uswiadomiony o pomylce i poifnormowany o BANIE, ktory zostal natychmiast sciagniety, jako rekompensate dostalem marne pareset monet i map...
To pokazuje jak bardzo ta grupa ludzi majaca opiekowac sie polska czescia projektu BB jest nami zainteresowana.
Problem graczy z logowanie do gry tez jest banalny, tylko Ku... Polish Support: "nam sie nie chce mamy was w dupie" - cytat moze nie pisany, ale PRZEMYSLANY.
Mam nadzieje, ze wielu ludzi przemysli sprawe za nim poswieci swoje ciezko zarobione pieniadze w takie bagno, lepiej naprawde rozdac je potrzebujacym niz darmozjadom, ja juz np. nie zainwestuje w ta gre ani grosza, bo teraz tylko czekam az mi pojawi sie podobny komunikat co mojej Szefowej Gildii
Pozdrawiam
Mardockm
-
Tak sobie czytam i myślę,że jak tyle graczy straciło sporo realnej kasy na ulepszanie swoich wysp,a teraz może mają jeszcze raz zaczynać od początku to to jest oszustwo (w kodeksie karny chyba nazywa się to wyłudzeniem pieniędzy).Sopport jeśli można tych pseudo informatyków tak nazwać,nie zamierza nic zrobić to te osoby powinny pomyśleć o złożeniu pozwu zbiorowego o wyłudzeniu pieniędzy.Bo jak założą sobie nowe konta to tej kasy i tak nie odzyskają,to może być za trudne dla supportu oddać konta w takim stanie jak z przed usterki i żeby odzyskać kasę droga sądowa może sie okazać jedyną drogą(oby nie). Sam aktualnie przerabiam próbę wyłudzenia kasy przez serwis ''Pobieraczek''
-
Szanowny Supporcie, jeżeli jesteś częścią międzynarodowej firmy, to trzymaj proszę te międzynarodowe standardy. Nie spłycaj tego, do polskiego jak się nie podoba to wypad! Szanowni opiekunowie, wykażcie proszę trochę dobrej woli i inicjatywy, pokażcie że zależy Wam na tej grze taks samo jak Nam. Tylko w przypadku symbiozy między Nami, ta gra ma szanse istnienia na polskim rynku. Chyba że Wam nie zależy...
-
Prawda jest taka że prawdopodobnie problem ich przerasta bo siedzą tam ojca brata córki synkowie co informatyki uczyli się z internetu i kursów dla bezrobotnych, dlatego też jeśli 90 % działa to po co naprawiać problem jednostki?? Boją się że jeszcze mogą sami coś spierdzielić. Kasę ludzie pakują i to nie małą - zobaczcie po ile chodzą konta na allegro - 600 zeta widziałem ostatnio, a graczy wciąż przybywa, niedawno powstały nowe serwery dlatego support ma nas delikatnie w .... a skoro kilku graczy odejdzie to i tak na ich miejsce przyjdą nowi którzy będą chcieli szybko się rozwinąć i będą pakować kasę. Ciekawi mnie czy przypadkiem ktoś z supportu nie sprzedaje na aukcjach rzeczy z likwidowanych kont wysoko rozwiniętych - np, rezydencji itp?? Bo skoro jest na aukcjach tyle ofert to skąd one się tam biorą?? nikt nie kupuje kodów by sprzedawać rezydki itd na aukcjach, tak sądzę.
-
I któryś dzień z rzędu to samo. Logowanie, ekran z poradą dnia, zakładki, wyzerowana przygoda Okradać Bogatych po prawej stronie. Przygoda znika i pojawia się komunikat: "Uszkodzony obszar serwera. W tym obszarze wystapił błąd. Prosimy spróbować ponownie". Jak mam farta i zdążę to kliknę na zakładkę "Gildia" i mogę trochę z ludźmi pogadać. Jestem ciekawa ile jeszcze takiego logowania zniosę po kilka razy dziennie. Drogi Supporcie chciejcie usunać w końcu ten problem, bo CHCIEĆ to MÓC i zróbcie mi prezent na urodziny. Nie pogniewam się za szybsze naprawienie problemu. Mój znajomy Symbiotyk ma tak samo, więc mój przypadek nie jest odosobniony.
-
Powiem Wam dlaczego tak jest, bo w tym supporcie siedza same tumany chciwe tylko na pieniadze. Gram w inne gry tego typu i wszystko dziala w pol sekundy.
-
ja w takim razie tez chyba szukam innej gry bo naprawienia problemu szybko się nie doczekam:)) a szkoda bo kilka miesiecy straconych....
-
Witam, a ja co mam zrobić? Około 7:30 nie mogłem wrócić z mapy znajomego na swoją. Zrobiłem relog i od tego czasu konczy się na okienku z poradą dnia i tekstcie uruchamianie kolejki logowania i nic się nie dzieje. I tak prawie godzinę.