Cytat:
Jesli chodzi o stawianie kopalni zlota na nowym serwerze to -> 1 kopalnia - 1,4k desek + 1,4 marmuru + 1,4k narzedzi = 105+105+105m = 315m. przy cenach naciaganych, bo naciaganych.. placisz za kopalnie zlota ktora ma 300 rudy, z której zrobisz 300 monet + koszt wegla (który mały nie jest, a mi sie go nie chec liczyc) - 315monet + koszt wegla.. interes zycia, inaczej mowiac jestes 15m w placy + koszt wegla w plecy. Nie wiem jakie macie ceny marmuru i drewna na serwerze, wiec zakladam, ze obecnie Ci sie to moze oplacac (aczkolwiek zaryzykuje stwierdzenie, ze zakup doladowan o wiele bardziej by Ci sie oplacil), na nowym serwerze jestes w plecy.
Do momentu az nie bedzie mozna wystawiac kilku ofert handlowych NIE jestem w plecy, bo produkuje praktycznie taka sama ilosc zlota bez zaangazowania jakiegokolwiek czasu i nie jestem zalezy od tego czy ktos bedzie chcial kupic moje surowce, i czy bedzie chcial zaplacic za nie akurat tyle. Nie mowiac juz o tym, ze ta produkcja zostanie na takim samym poziomie niezaleznie od spadku cen.