Najlepsze i tak sa te osoby (mieszkajace w Polsce), ktore najbardziej narzekaja na swoj kraj, a pierdza tylko w stolek. Nie to szkola, nie praca, ale i tak trzeba narzekac.
Always complaining...
:)
Wersja do druku
Najlepsze i tak sa te osoby (mieszkajace w Polsce), ktore najbardziej narzekaja na swoj kraj, a pierdza tylko w stolek. Nie to szkola, nie praca, ale i tak trzeba narzekac.
Always complaining...
:)
TAK! Powinni to zmienić!!! [ceny!!!!]
.
.
.
.
.
.
Najlepiej podnieść 10-krotnie.
Żeby nie korciło.
:cool:
Powinni bo dla osob ciezko pracujacych w Polsce na pewno nie jest to za dobra oferta, ale dobrze.. Zapomnijmy na chwilke o tej calej obnizce. Moze jakies promocje? Bonusy? To jest dobra opcja i mam nadzieje, ze z czasem wejdzie w gre.
Powaznie ? Wlasnie chcialem sie o taka promocje zapytac! Dokladnie o 50% do zakupu danego pakietu. No to jak tak to juz lepiej :)! Dzieki za przydatna odpowiedz. Wiesz moze cos na temat "terminow" takich promocji? Czy wiesz moze kiedy moze nastapic nastepna taka promocja?
raz na miesiac moze dwa... w kazdym badz razie baaaardzo rzadko ;))
Jak napisał przedmówca, te promocje są rzadko i krótko (koło 4h), zwykle z różnych okazji, ostatni był chyba w związku z rozpoczęciem olimpiady?
ostatnio było bonus jak sie zakupiło przez sms bo systemy z przelewami miały przerwe tech-konserwacyjną, ale to kilka godzin
Moim zdaniem lepiej kupić wersję pudełkową , kryształy, złoto,generał+silos a cena 35-40zł to bardziej opłacalne. Za 33-35 zł 1200kryształow esm. Sami porównajcie ?
No dobrze, ale ja moge kupic albo przelewem albo karta i nie mam innej opcji dlatego zalezy mi na np takiej promocji bo wtedy kupie sobie 17,000 krysztalow + bonus to bedzie 25,500, wiec juz nie tak tragicznie.