Dzisiaj ciężko się gra.... zrywanie polączenia, trudne logowanie, długie wejścia na przygodę a ustawianie wojska generała niemożiwe albo bar....dzo długie.
Wersja do druku
Dzisiaj ciężko się gra.... zrywanie polączenia, trudne logowanie, długie wejścia na przygodę a ustawianie wojska generała niemożiwe albo bar....dzo długie.
tragedia od wczoraj ,strasznie , a widze ze BB_xaar nawet nie raczyl nic napisac , moze jakies wyjasnienie ,
I znowu to samo się zaczyna.O losie znowu będziemy musieli napisać sto pare stron w tym temacie żeby ktoś sie tym zainteresował.
Powrót problemów jest 11 od 2h zrywa połałączenie "połączenie z serwerem ....." a teraz już wogóle nie mogę się zalogować. Powrót starch problemów a był tydzień spokoju.
gz bb :/
tragedia nie da się nic pograć :(
Młodzież wakacje zaczęła, więc... :) Może to jakiś chwilowy problem techniczny.
a myslalem ze tylko ja mam takie problemy
juz nawet nie wiem ile razy probowalem sie zalogowac , ciagle polaczenie z serwerem zostalo przerwane , nadmieniam ciasteczka wyczyscilem , te tortowe z lodowki tez zjadlem, teraz do kawki markizy zak ze za chwile zadnych ciasteczek w domu nie bedzie:):) hahaha
i znowu straty ....
mnie tylko zastanawia po co robią te testy obciążeniowe skoro i tak sobie nie radzą z obciążeniem nowej ziemi :/ może trzeba pisać wprost do niemieckich przedstawicieli gry aby wyciągnęli w końcu jakieś konsekwencje od ludzi których to przerasta :/