Zalogowalam się na serwerze testowym,ale nadal nie otrzymalam e-maila dlaczego?
Wersja do druku
Zalogowalam się na serwerze testowym,ale nadal nie otrzymalam e-maila dlaczego?
E-mail z nagrodami będą wysyłane w piątek 11.
Do mnie e-mail przyszedł nawet 4 razy, ale znalazłem go dopiero w katalogu ze spamem, a nie w skrzynce głównej.
Dziś po 10-ej udało się, po 15-ej też, ale teraz po 19-ej jakaś masakra. Wyskakuje info, że w kolejce logowania jest 1147 osób przede mną i przyjdzie mi czekać ok. 6 dni na wejście do gry...
dokładnie nie można się zalogowac,chyba serwer nie wytrzymał jednak próby ... no i jak tu zdobyć nagrody,
kolejka oczekiwania 805 :D
no nic, na testowym niech się wiesza itp, nagrody nie są jakieś porywające wiec nie ma co sobie nerwów strzępić, ważniejsze żeby po wprowadzeniu u nas nie było takich kwiatków :)
U mnie to samo.Nie mozna się zalogować.Po co ludziom robic nadzieję na co prawda marne nagrody,ale zawsze...
Byłem rano, po południu i już wtedy było do przewidzenia że ostatni etap dzisiejszego dnia będzie ciężki do przetrawienia.
Dlatego na serwer wszedłem już grubo przed 19 i bez problemu się dostałem. Kłopot pojawił się jakoś po 20 kiedy to napór
graczy był tak wielki że nawet Ci testujący mieli problemy z graniem, ba, nawet zwykłe poruszanie się po menu graniczyło
z cudem. Ja dodatkowo swoje poczynania w grze nagrywałem i dodatkowo obciążałem CPU, ale to nic ... po 20 postanowiłem
że sobie odświeżę gdyż gra się zacięła na ładowaniu mapy powrotnej z eventu Euro Cup który na szczęście udało mi się zakończyć,
no ale co z tego skoro teraz podobnie jak inni czekam na swoją dziwną kolejkę logowania, ponad 13 dni - bez przesady.
Serwer pod względem obciążeniowym wypada kiepsko, no chyba że w grze będzie ok 1 k osób chociaż już wtedy drobne lagi miały
miejsce.
http://scr.hu/screenshooter/0899189/payjpmm
Udało mi się trzy razy., mimo że czekałem dosyć długo w kolejce :)
Znalazłem jeden błąd - podczas bitwy w piłkarskiej przygodzie, dwie armie walczyły i walczyły (chyba bez końca by to było) ... musiałem wyjść z mapy i wrócić, dopiero wtedy wszystko sie unormowało.
EDIT:
Jeszcze jedno, wieczorem był problem z wejściem na polskie czaty. Mimo wskazówek Modów i angielskich kolegów, Polacy mieli problem z odnalezieniem polskiego forum.
Wczoraj udało mi się wejśc do gry bezproblemowo. Dziś bez szans....