-
Również borykam się z tym problemem. Co ciekawe "zjawisko" to występuje u mnie gdy łączę się za pomocą play online. Gdy natomiast wykorzystuję neostradę (na tym samym komputerze), problemu nie ma :)
Przypuszczam, ze przyczyna występuje po stronie dostawcy internetu, a nie po stronie twórców gry, ale informatykiem nie jestem, więc mogę się mylić.
-
yanek ja mam również net z Playa . Na Firefoxie musiałbym ciągle cache kasować , bo co włączenie stronki chat mi znika , ale za to na IE wszystko normalnie działa .
-
Ja mam jeden modem play online w pracy na komputerze a drugi modem play w domu na innym komputerze. Na tym w pracy gra nie działa z tymi samymi problemami, które mają wszyscy ale w domu gra działa perfekcyjnie. Poza tym jak pisałem już wcześniej do przerwy technicznej w czwartek w pracy na modemie play online gra działała perfekcyjnie.
Dajcie znać wszyscy z problemami czy macie play online.
-
ja też mam problem z play online, ale również od wczoraj jeszcze doszła sieć blokowa (nie wiem co to za dostawca), przy której do wczoraj grało sie normalnie. już miałem jechać na playa, ale jak widać to nie to jest problemem.
-
nie moge ani pisac na global ani na szept co jest
-
Ja też mam play online ale do ostatniej przerwy konserwacyjnej wszystko działało dobrze więc sądzę, że raczej w ciągu jednego dnia play się nie popsuł na tyle, żeby takie cyrki zaczęły się dziać.
-
Ja tez mam playa miedzy innymi i wszystko dzialalo do ostatniej pracy konserwacyjnej. Teraz nie mam zadnej zakladki , nie wspomne o logowaniu ile razy musze odswierzac .
-
już kij z czatem, mi sie teraz mapa nie chce ładować, ani mapka przygody, ani zbudować nie moge częśći budynkow bo po kliknięciu w budynek nie ma grafiki ;d
-
No moze cos z tym zrobia , pisalem do supportera od czwartku i do dzis maja to w glebokim powazaniu.
-
Przyznam sie , że są nawet lekkie problemy z wczytaniem gry . Za 2,3 razem dopiero gra wczytuje sie normalnie .