U mnie po klikniciu Graj wyskakuje Przerwa techniczna
Wersja do druku
U mnie po klikniciu Graj wyskakuje Przerwa techniczna
Mi strona i forum ( tylko polska) była niedostępna przez chwilę ale teraz udało mi się dopchać do gry, z pewnością jest to jakieś obciążenie jeżeli xaar się pojawi to z pewnością wyjaśni co się dzieje, przecież nie będzie siedział 24/7 żeby od razu was informować zrozumcie to ludzie ...
A bardzo szkoda, bo gra zaczyna być fajna, u mnie wogule przycisk Graj nie ma żadnego odnośnika :D
EDIT :
dip24 : no tak nie musi siedzieć, ale ma się skład który współpracuje. Nie jest to pierwsza gra ;] na niemieckich odpowiednikach gier, jak coś się stanie tam informacja jest wysyłana w ciągu 10 min.
tez nie moge sie zalogowac
no niestety ja tez nie mogę się zalogować, jakiś mały DOSik? :)
ja rozumiem ze nie kazdy musi tu siedziec 24/24 ;) ale z 2 strony ile jest tu innych modow? ;)
I co tu więcej mówić?Cytat:
Tweety
TSO_PL @TSO_PL Zamknij
O problemie ze stroną główną już wiemy - pracujemy nad rozwiązaniem. BB_xaar
Nie wiem ile jest administratorów tylko xaar się ujawnia i kto opiekuje się serwerami ale musicie odróżnić opcję moda od administratora... mod nie ma tu nic do gadania on tylko opiekuje się forum i grą żeby był porządek a nie jest od spraw technicznych...
Na niemieckim może pokazuje się w 10 minut ale u nas widzę tylko jedego pośrednika xaara a tam chyba pewnie już jest więcej bo polska wersja dopiero co wyszła...
Nie musicie także narzekać że zacina, co to ma być, chce sobie pograć, nikt nic nie robi, prace nad tym trwają ta jasne, przecież administratorom zależy na tym żeby grało jak najwięcej osób więc z pewnością robią wszystko żeby wszystko było ładnie i sprawnie i nie zrobili przecież tego specjalnie więc wystarczy tylko cierpliwość :) z mojej strony też się trochę denerwuje bo mam przygodę która się za niedługo skończy i jak serwer zostanie wyłączony to pewnie przepadnie ale cóż :/
ubisoftu nie stac na lepsze serwery to tak jest :) przez co *******ca mozna dostac ze z gry wywala jak sie do kogos wchodzi na mape albo nawet jak sie u siebei cos robi to blad polaczenia zrobili by instalke gry na kompa to by odciazylo serwery ale po co :)
każą iść do forum a tu u każdego oroblem