Napiszcie do Supportu z problemem, pamiętajcie Support nie pracuje w Weekend!!!
Ja u siebie nie mam żadnych błędów.
Wersja do druku
Napiszcie do Supportu z problemem, pamiętajcie Support nie pracuje w Weekend!!!
Ja u siebie nie mam żadnych błędów.
Ten błąd jest bodajże już w czwartek zgłoszony.
mam ten sam problem, sprawdzalem na kilku komputerach wiec problem nie jest po mojej stronie.
dzisiaj zglosilem do supportu
I??? wyjaśniło się coś u Was macie odpowiedz bo u mnie problem nadal :( a support nie odpowiedział
Nic się nie zmieniło;( I coś czuję, że do czwartkowej aktualizacji nic się nie zmieni. Oby w czwartek ruszyło. Najgorzej że się napaiłem na tą grę jak szczerbaty na suchary;(
Ja też mam ten poroblem. Czasem jest niesprawny interfejs czasem nie ma go wcale.
Witam
Pomimo, że problem zgłoszony do supportu nadal zero działań w usuwaniu awarii. Dostałem odpowiedź, ale jestem niezadowolony z jej treści:
Witaj daras45,
dziękujemy za skontaktowanie się z Supportem gry The Settlers Online.
Zgłoszenie zostało przyjęte i wkrótce skontaktujemy się z Tobą by odpowiedzieć na Twoje zapytanie.
Jeśli chcesz dodać jakieś informacje do zgłoszenia, prosimy odpowiedzieć na tę wiadomość e-mail, ale nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy w stanie szybciej udzielić odpowiedzi.
Ten mail zwrotny dostałem w dniu 27.01.2012 - do dziś zero efektów. Nawet napisałem prośbę o utworzenie nowego konta w zamian za dotychczasowe ale niestety nie dostałem na nie odpowiedzi. Chyba już nas odpuścili.
Zaczynam się zastanawiać czy traktują nas poważnie i nie skupiają sie już tylko na profitach płynących z już grających. Co jednak będzie kiedy problem dotknie większej ilości graczy a brak kompetencji nie pozwoli na prawidłową reakcję supportu???
Bo chyba sprawa już ich przerosła.
Trudno ...
To tylko gra i na upartego można znaleźć inną ,Ja odpowiedzi od supportu nie mam do dziś tak jak i nie usunięto błędu ewidentnie ograniczonego do "naszych" kont.
Czy nazwać nas wybrańcami ;) czy ofiarami faktem jest że nie ma co liczyć na poprawę sytuacji a skoro ktoś ma mnie w ..... nosie to nie mam zamiaru psuć sobie nerwów i marnować czasu.
Jak zawsze zapowiadało się ciekawie
Pozdrowienia dla wszystkich pokrzywdzonych brakiem zainteresowania ze strony supportu ale to w końcu PL.
Po dzisiejszych pracach Supportu gra nareszcie działa:]