owszem
Wersja do druku
owszem
Czyszczeniem baz na pewno nie zajmują się moderatorzy gry czy forum, tylko programiści z BlueByte. A im za to się płaci w Juro :P
A Ci niekoniecznie muszą chcieć pracować w nocy (choć na pewno ktoś pracuje i opiekuje się serwerami 24h/7d).
fredii, prace konserwujące robią ludzie którzy mają pojęcie na ten temat i wątpię żeby robili to za darmo, najprawdopodobniej są to pracownicy, jednak jak wiadomo są to też ludzie i mają swoje godziny pracy.
Scorpio nie każdy idzie do pracy na 8 jedni idą na 14 inni na 22 tak ze nie każdemu się dogodzi z konserwacją:) zawsze jedni będą poszkodowani
z 2 strony mam pytanie do tych niecierpliwych czy nie macie innych zajęć niż gra?? to tylko wirtualny świat w realnym zawsze coś się znajdzie innego do roboty
żyjcie światem realnym z wirtualnego nic nie macie:) to tylko odskocznia skończą konserwację będzie dostępna gra i tyle
Ja wszystko rozumiem, ale ważniejsza jest "ekipa gry" czy gracze, którzy wydaja pieniądze na grę, czyli dla "ekipy" ?
Gry tego typu robi się dla graczy, aby następnie czerpać z tego korzyści.
Więc godziny takich prac powinny być dostosowane tak, aby nie umożliwiać większości (co ma właśnie miejsce) gry.
Zanim sklep ruszy wszystko zostanie ogarnięte na tyle, że nie będzie zbytnio na co narzekać. Mam nadzieję :]
Jakby mógł napisać BB_xaar coś od siebie na ten temat byłbym wdzięczny :)
Dobra reklama gry . 2h obsuwa jak narazie -,-