-
A ja napiszę że mam 27 lat, jedynymi anime jakie oglądałem były (i są z racji tego że mam małą córeczkę, z którą czasem oglądam) Muminki (tak, muminki to anime niestety taka prawda :P ), Dragon Ball (do dzisiaj mam wszystkie serie na komie :P) oraz wszystkie z historycznej Polonii 1!!!
-
Ja mam 25 lat, ogladam anime i wcale sie tego nie wstydze. Znam tez PELNO ludzi w moim i podobnym wieku ogladajacych anime badz czytajacych mange. Wiec nie mam pojecia skad sie wzielo wczesniejsze stwierdzenie wzgledem wieku. Mangi przeczytalem chyba tylko dwie, Claymore i Berserk, a to dlatego, ze nie ma szans na kontynuacje anime. Sporo tych animaczy widzialem, a tu takie moje top :) kolejnosc w zasadzie dowolna i od samopoczucia zalezna:
Fullmetal Alchemist Brotherhood, Narut/Shippuuden, Bleach, One Piece, Berserk, Claymore, Death Note, Fairy Tail, D.Gray-Man, Requiem of the Phantom, Elfen Lied... pewnie by sie jeszcze kilka znalazlo, ale aktualnie tyle mi do glowy przychodzi.
-
Tu macie moją anime liste bo mi się nie chce wymieniać :P
http://www.anime-planet.com/users/MoJo997
-
Ja może fanatykiem anime nie jestem ale lubię obejrzeć bardziej "wybitne" pozycje :) Ostatnio skończyłem oglądać "Ergo Proxy", teraz przymierzam się do "Highschool of the Dead".
-
Anime i mangą zainteresowałam się dopiero na studiach bo często mieliśmy przerwy po 1 godz i nie było co robić więc każdy siadał przed komputerem i oglądał 2 odcinki ;p
Moje ulubione :Amatsuki, Bleach, Broken Blade, Fairy Tail, Fullmetal Alchemist, Juuni Kokki, NANA, Naruto, Natsume Yuujinchou, Paradise Kiss, Samurai Champloo, Seirei no Moribito
-
Ja siedzę w tematyce mangi i anime od 11 lat ( mam 19 lat ) - można by powiedzieć , że jestem uzależniony - każdą wolną chwile przeznaczam na anime lub mangę , sam rysuje , uczestniczę w konwentach , słucham radia aoi i banzai radio . Mam kolekcje ok 100 figurek ( w większości gashapony za 20 zł , ale i znajdą się i te większę z segi,bandai , nenodroidy czy figmy ;) ) , mam naprawdę sporą stertę mang : z jpfu , waneko , studia jg , egmontu , a nawet unikaty z kasenu czy mandagory , no i nieco mniej anime :)
a oto lista anime , które polecam :
- fairy tail
- one piece
- elfen lied
-beelzebub
- detroid metal city
-
Skoro już tak się licytujemy to ja powiem, że mam prawie 30 lat i chociaż nie jestem maniakiem to lubię szczególnie animcowe cyberpunki i koncepcje wampirów. Co za tym idzie ulubione to Akira, Ghost in the shell, Hellsing, Vampire hunter D i Bloodlust. A z innej beczki to nieśmiertelny Dragon Ball :D
-
moje :
- Ao no Exorcist ( do gustu jakoś mi nie przypadł )
- Angel Beats
- Naruto , Naruto Schippuuden ( manga i anime )
- Bleach ( Manga i Anime ) - moje ulubione puki co
- Schaman king
- Galactic football
- One piece ( obecnie dopiero zaczynam to oglądać i nawet całkiem całkiem )
-
Tylko Naruto. Nie wiem, jakoś tak weszło i nie chce uciec ;)
-
Naruto i Naruto Shippuuden
Death Note
Dragon Ball (klasyka ;p)
Natsume Yuujinchou
duzo tego nie ma ale staram się być na bieżąco :d