Chciałbym dostać certyfikat członkostwa w gildii by znaleźć przyjaciół dla naszej gildii
Wersja do druku
Chciałbym dostać certyfikat członkostwa w gildii by znaleźć przyjaciół dla naszej gildii
Chciałbym Wesołego Geologa Ponieważ szacun dla tego co wykonuje swoją pracę z radością :p
Chciałabym wesołego geologa pozostali są chorzy na depresję przez brak słońca na wyspie zimą:)
Ja bym bardzo chciał, abyście w evencie Bożonarodzeniowym przywrócili możliwość pozyskania jednego z 3ch generałów królów do wyboru gracza. Zrobiliście tak za pierwszym razem, i to było świetne. Teraz tego nie ma, na czym cierpią głównie początkujący gracze. Tak więc moje życzenie nie jest samolubne, nie jest dla mnie, lecz dla wszystkich, bo ja już mam komplet tych gienków.
Chciałbym 5 aktów własności domu, ponieważ moja wyspę zamieszkuję zbyt mało osadników do pracy.
Chciałbym, aby wszyscy nie chcieli niczego za darmo.
Chciałbym Wesołego geologa, ponieważ trzech geologów to za mało...
Proszę o Ekipę wyburzeniową oraz Odpalacz w ilości nie ograniczonej. Zrobił bym porządek na wyspie macierzystej. Wszystko inne mam wykupione i tylko te przedmioty mnie interesują żebym mógł się dalej rozwijać i tworzyć swoją potęgę. Pozdrawiam.
chciałabym wesołego geologa, ponieważ moi potrzebują towarzysza do świętowania dnia mężczyzny ;D
Chce czekoladowe praliny,bo lubię słodkości!
Generał Szłom mi się marzy,
bo mi się z Robocopem kojarzy,
do którego wzdychałam
jak byłam mała :))
Chciałbym wesołego geologa,ponieważ....... chciałbym wesołego geologa miec :D
chcialbym zeby ponizsze profile zniknely z handlu jak i wszystkie IP z nimi powiazane za ich niska kreatywnosc, takie jest moje zyczenie :confused:
Załącznik 3167
Załącznik 3166
Chciałbym pływający dom,gdyż mam duszę marynarza!
Moim marzeniem jest rezydencja tak wysoka, że z dachu popatrzę jak łamią najeźdźcy kopie na mojej koloni.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ pragnę powiększyć moją ekipę poszukiwawczą.
niczego bym nie chciał, ponieważ nie wierzę w to, że cokolwiek dostanę.
Nigdy niczego nie wygrałem, więc i tym razem nic nie wygram.
Chciałbym by (budynek) kosz wielkanocny z roku 2015 był na poziomie 6 bo jest na 5 a osiągnięć już nie można wykonać i budynek ( uniwersytet z roku 2017 z eventu wielkanocnego był na poziomie 6 ) chciałbym coś nie możliwego :)
poproszę wesołego geologa lub domek na wodzie do zamieszkania w nim
Chciałabym Pakiet medyczny ponieważ skończył mi się rutinoscorbin, a jeden z moich generałów jakoś niewyraźnie wygląda
Chciałbym dostać ulepszony kilof do żelaza gdyż chciałbym rozbudować jak największą armie aby zdobywać nowe poziomy i doświadczenie
Drodzy Osadnicy!
Przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę!
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Peneloapa
Chciałbym Akt własności kantoru, ponieważ bardzo chciałbym.
Chciałabym wspaniały budynek, dający nieograniczone możliwości handlowania , ale również sprawia że codziennie poznaje dzięki niemu nowych ludzi którzy chetnie jak ja sprzedaja dropy i wymieniaja je. Dodatkowo mozna dzieki niemu sie wzbogacic o przepiekne budynki i bardzo przydatne. Rozwijam dzieki niemu rowniez moj talent do handlowania i codziennie zdobywam potrzebne surowce do funkcjonowania mojej wyspy, ale przede wszystkim moge pomagac innym z mojej gildii , jak i tym z mniejszymi lvl do ktorych zawsze moge wyslac potrzebne surowce. Tak, to dzieki niemu tak przyjemnie sie gra w settlersy, wokol niego kreci sie cala gospodarka, to wlasnie ten budynek bym chciala dostac - kantor handlowy :)
Chciałabym lodową posiadłość, śniegi na mojej wyspie powoli już topnieją, rozkwitają pierwsze przebiśniegi, coraz śmielej słońce zagląda zza chmur.... a moi geolodzy, generałowie i odważne panie porucznik bardzo marzą o zimowym szusowaniu z gorki na pazurki wokół mojej lodowej fortecy z armatkami śnieżnymi aż po sam event wielkanocny.... !!!
Witam serdecznie!
Mądra kobieta opiekująca się studnią prosiła, abym Wam przekazała, że dziękuje za wypowiedziane przez Was życzenia i przypomina, że losowanie odbędzie się 23 marca! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
hej. prosiłbym o wesołego geologa bo lubię wesołych ludzi:P
Chciałbym generał Nusalę, ponieważ moje wojsko potrzebuje solidnej liderki.
poproszę cokolwiek co przyda się z tych : geolog vargus anslem lodowa posiadłość lub domek na wodzie wszystko mile widziane
Chciałabym wesołego geologa, ponieważ smutno ostatnio na wyspie.
Witam!
Studnia wybrała post numer 1142!
Gratulacje dla Rosadamasceny! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
poprosilabym wesołka-geologa :))
A ja proszę o obojętnie jaki budynek byle nie kopalnie ;)
Nie ma chętnych? NIE wierzę!
Przypominam, że losowanie odbędzie się w najbliższy piątek 6 kwietnia!
Przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę!
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
poprosze o pływający dom bo idą złe czasy gdzie woda zaleje wyspy
chciałbym wesołego geologa:)
Jestem na etapie dekorowania wyspy i statua lwa bardzo by poprawila jej wyglad :)
dzień dobry...a ja bym poprosił o fontanne...wiem, że nie ma jej w ofercie...ale można by było taką studnie artezyjską przerobić, żeby nie dawała wody, za to wyglądała...strasznie by mi pasowała do mojego "cichego zakątka"...z poważaniem...BAUHAUS...
Witam!
Studnia wybrała post numer 1159!
Gratulacje dla kozako500!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa