Jeszcze limitowany czas ustawia pewnie...
Godzina i cie wyrzuca bez mozliwosci zalogowania do nowego dnia
Ale o rekompensacie ani slowa skapcy nie napisza...
Wersja do druku
Jeszcze limitowany czas ustawia pewnie...
Godzina i cie wyrzuca bez mozliwosci zalogowania do nowego dnia
Ale o rekompensacie ani slowa skapcy nie napisza...
super 405 i bedzie mozna chyba zagrac
Boje się w przygody wchodzić nawet jak w grze jestem jakimś cudem
Rano wszystko dzialalo jak powinno tylko kanal handlowy sie zbuntowal i nie chcial sie wlaczyc ;p
Ale strach reloga robic bo sie zawiesi
Nie tylko Kolonia ma problem.... z logowaniem ale tylko tam coś może zrobią . Już 35 minut się loguję i jest 285 za moment wejdę :) jak nie zasnę :)
Ja jestem tylko ciekawy czy jakakolwiek rekompensate za 3 dni stracone dadza ...
1220..... czas niby 54 sekundy...
sssuper jest 260 ..... jak miło oglądać taką szybkość :)
Ja mam od soboty a dzisiaj rano sie udalo wejsc to temu 3 dni ;p
Ale racja problem trwa 5dni
Ja mam klopot codziennie wieczorem, akurat wtedy, gdy mam tochę czasu... teraz na przykład jestem 405 w kolejce, 16 minut czekania... ale wczoraj międliło ponad 35 minut i nic, to znaczy straciłem cierpliwość włączyłem kompa... oczywiście od trzech dni pakiet zadań kryzysowych leży... uważam, że to totalne lekceważenie graczy, dziwię się, że firma wydaje się tym nie przejmować
na pewno nie wydam teraz na grę ani złotówki
Chyba wyłączyłem ;p
Ale popieram to jest jawna kpina i lekceważenie bo komunikat o bledzie dodali dopiero dzisiaj kolo 11 i to taki ze sie mialo ochote wziasc siekiere, pojechac do nich i raz a pozadnie zakonczyc problem ;p
Update po 45 minutach :/
Zdjęcia
*Równoległy świat*
Tusk wprowadził nowe sporządzenie, aby ograniczyć czas spędzany przed komputerem i zawziąć także młodzież do dłuższej pracy, ten plan ma załatać dziurę w budżecie i usunąć dług publiczny. Rutkowski podał swój pomysł aby rząd stał się jeszcze bogatszy, trzeba opodatkować drogi, ale niestety to już było ;p Ruch Palikota wydaje dekret o niebezpiecznym używaniu pilota do telewizora w dni przestępne, PO dalej upiera się iż Tusk jest bezpośrednio wplątany w sprawę Smoleńską. Społeczeństwo nadal znosi dzielnie uścisk tyranów, ale gdy podwyższyli ceny na laptopy miarka się przebrała... rozwścieczony tłum napada na siedzibę sejmu i żąda zniesienia cen za cukier i chleb. Ze studia mówił Max Kolanko, Dobranoc i do usłyszenia :)
Próbuję się zalogować, a czas wydłuża się. Daje sobie spokój. Sprawdzę za tydzień, jak nie będzie normalnie to dam sobie po prostu spokój z tą grą. ;(
Jutro ma byc lepiej podobno wiec juz nie narzekajmy i zobaczmy jutro o 12 czy pojdzie a jak nie to tematu ciag dalszy mile widziany
wczoraj mialo sie poprawic tak zapewnial BB a tu kicha
W związku z takimi problemami z logowaniem, konserwacjami, itd. czas na wykonanie zadania "cztery wiatry" powinien być dwa razy dłuższy. Teraz nie mogę wejść w przygodę azyl bandytów, bo wywala...
Cztery wiatry jak dla mnie sa bez sensu..
Zadania na szczescie:
>Znajdz surowce odkrywca (dla wyzszych poziomow 1 proba to 24 lub 48 godzin wiec moga 14 lub7 razy max wyslac)
>Zdobadz 600 granitu z Azylu bandytow (przygoda troche kosztuje a granit nie zawsze wypada)
>Zdobadz 400 granitu ze Starych przyjaciol (jak nie masz to musisz wydropic z bagiennej a tam tez jednostki leca)
I to pewnie nie wszystkie sa bo pisze tylko dla mojego przedzialu lvl
Ty myślałeś że oni robią zadania, byś zyskał? Ha ;P
no mi od 17 dalej się nie udało :(
Ale mogliby dac normalne zadanie a nie na fuksa
komus tak jak mnie 1 zadanie wskoczy od razu a innemu wogole..
moj chodzil 8 razy po 10 marmuru i h..
Witam, jestem nowy, za namową przyjaciół chciałem spróbować gry SettlersOnline, kiedyś grałem w zwykłych. Ale przez 2 dni nie mogę się zalogować, żenada. Odechciało mi się gry. Mam jednak spostrzeżenia, znajomi którzy logują się przez fejsa i mający maile z "xx@xx.com" logują się błyskawicznie, ja mam maila "xx@xx.pl" i mam problem kolejka spada a czas rośnie i jeszcze jedno z rozmów ze znajomymi wychodzi, że też level ma wpływ na logowanie. Nie rozumiem tego, jak nie rozumiem tłumaczenia BB_xaar, że wprowadzili cos co ma pomóc a nie wyszło i ich też nie zadowala, no to należy cofnąć zmiany a nie robić z użytkowników durni.
Wlasnie o to mi chodzi
Tylko twoje poszukiwanie mozesz 2x dziennie puscic na upartego to masz wieksza szanse ze sie uda
Ja mam 41lvl i sie loguje z xx.com z fejsa tez probowalem i to samo ciagle...
i jutro ponoc ma byc lepiej to sprobuj wytrzymac do jutra :/
Taka gra to bez sensu gra. Jak co chwile się coś rypie. Gra pewnie działa normalnie jak większość osób nie ma czasu, a jak znajdzie się chwile to gra nie działa. ;)
tak ma byc lepiej bo spadnie snieg:)
"Obawiam się dnia kiedy technologia pokona człowieczeństwo. Świat będzie się składał z generacji idiotów." - Albert Einstein.
Chwalmy dzień który nadszedł :)
Podpinam się pod wątek...jestem rozczarowany jakością gry od kąd popołudniami pojawia się kolejka logowania....najlepsze jest to, że miejsce w kolejce się zmienia pozytywnie a czas pozostaje ten sam lub rośnie. Widząc czas oczekiwania 45minut aż odechciewa mi się czegokolwiek. Żenada i tyle... Ktoś się kompletnie nie postarał.
Gdyby jeszcze sie ta kolejka nie zawieszala byloby to jakos znosne.... zawiesilo mi sie na 83 z 470, przez pol godziny nie ruszylo to odswiezylem strone... teraz jestem na miejscu 543 na 702 :(
Jutro moze bedzie lepiej a tym czasem was zegnam
ide na kolacje do dziewczyny bo ona sie umie odwdzieczyc jak sie jej da pieniadze ;p
ta cała kolejka logowania sprawiła że gra traci sens, ile można czekac na zalogowanie, to ma być stabilizacja, polepszenie gry, kpina
Dobrze Poddawajcie się przynajmniej się prędzej zaloguje !
Przypominają mi sie czasy TIBI (kolejka logowania)
chcesz sie ją pozbyć kup Premmium Account !
byle by tu nie było tego samego !
i ja nie moge...........................
jak jutro bedzie to samo to kończe w to grać, szkoda czasu i nerwów
straszna porażka, dzięki kolejce gra traci sens !!!! i robi się beznadziejna PORAŻKA
kwadrans trwa tu wieczność