a co by bylo jakby nasze konta poszly w pizd.......????:)
Wersja do druku
a co by bylo jakby nasze konta poszly w pizd.......????:)
BB zachowuje się jak zwykle z klasą. Ludzie piszą do supportu, otwierają nowe wątki na forum, piszą na FB i jedyne co słychać ze strony BB to wyczyść cache przeglądarki:) Wszystko jest świetnie, nie ma problemu. Przecież niektórym udaje się zalogować.
W normalnych warunkach byłby komunikat: "ok, przyjęliśmy do wiadomości, badamy sprawę, będziemy informować". W świecie BB: "o niczym nie wiemy, a jak już wiemy, to wina Waszych przeglądarek; zresztą jakie to ma wszystko znaczenie w kontekście niewytłumaczalności ludzkiego istnienia."
Ludzie od PR-u powinni chyba poszukać innej pracy.
mam pytanie,czy tylko gracze z serwerow PL maja problem z logowaniem,czy temat tez dotyczy Niemcow?
ja nie bede im nic slac wiazanek juz dosc dostali od mej skromnej osoby . Na fejsie ich bede nekal cos mi sie obilo ze wedlug naszego zdupionego supp wszystko jest oki wiec jak beda usuwac ta wiadomosc niech lukna scr matoly http://scr.hu/0q9lw/ka7pq
czyli do jakich wnioskow dochodzic?dyskryminacja graczy???
Daje im czas do Piatku xd Gratki dla tych co im dziala i maja nas w nosie :)
gospodarka padnie DMK sie zamknie same straty a oni na pocieszenie dadza nam plomien wrozki xd poki jeszcze nie mam handlu to juz mozecie sobie go zaklepac za sledzia
Wydaje mi się, że nie ma problemu z logowaniem - ja mogę się zalogować do gry i chyba każdy z was. Problem jest z wczytaniem mapy. Wczytuje kilka minut i wywala komunikat przeciążony serwer spróbuj później.