W takim sytuacjach coś czuje, że będzie back up z danego dnia :P
Wersja do druku
W takim sytuacjach coś czuje, że będzie back up z danego dnia :P
dwie przerwy techniczne po ktorych mialo nam sie lepiej grac :):):):):)
O ile nie zmienią tego w przeciągu 4 - 5 godzin spadam do konkurencji i mam to w bardzo szeroko pojętym poważaniu. Pozdrowienia dla tych idiotów co to wprowadzili , a testują na NAS. I koniec z systemem BETA bo to przykrywka dla nieudaczników i nierobów. Takie numery to można odstawiać jak się kasy nie robi na tym , a nie kiedy ludzie płacą. System jest tak niestabilny i tak ubogi, że odradzam dotowania tego syfu.
Czas oczekiwania przechodzi już w godziny, miejsce w kolejce się zmniejsza a czas oczekiwania wydłuża.
kurde dzis rano kolo 6 1z1 byłem i spoko raz dwa wszedłem na serwer, jednak komp sie zwiesił wchodze drugi raz i 800 ponad juz i czas 40min i nadal wisi na tym czasie
Ja nie mogę się zalogować od wczoraj. Czas kolejki logowania coraz bardziej się wydłużą. Czy zostanie to w końcu naprawione?
Nie wiem jak u was ale ja wczoraj sie nie mogłam zalogować przez cały dzień i dzis juz też jest problem. Ciekawe co sie dzieje. Teraz jestem 723 z 837 i czas sie ciagle wydłuża.
By sie poszło grać w Anno ale za tą gre odpowiedzialne jest to samo studio więc wróżę wieczną fazę Beta,i taką samą karierę problemów technicznych jak w Settlersach
Czy oni chcą wszystkich zniechęcić do grania?
Po prostu kolesie zrobili sobie weekend klient nie świnia zapłaci i poczeka :), dadzą polaczkom po koszyku na otarcie łez ( swoich ze śmiechu jak nas w konia robią).