zbufujcie support bo nie ogarnia :)
Wersja do druku
zbufujcie support bo nie ogarnia :)
Chciałbym prosić moda czy administrację o zadośćuczynienie za te problemy techniczne w formie kryształów, min. 5 latających osadników, kilku koszy egzotycznych i opactwa za darmo. W końcu tyle kasy wydałem na te klejnoty, że coś mi się tez należy za te problemy, prawda BBxaar?
BBxaar jeśli nie zobaczę jakiejś rekompensaty za to, nie ujrzysz ode mnie nawet grosza.
Pozdrawiam wszystkich zawiedzionych tą grą.
cornflakes nic mi już nie mów,nie mogę pojąć jak można tak długo lecieć w kulki i wciąż wciskać ten sam kit,rzekomo mają kolejne genialne rozwiązanie problemów a kij wie na co czekają zamiast od razu zamknąć serwer i je wprowadzić,pewnie po całkowitym wycofaniu eventu trochę się polepszy i powiedzą,że to zasługa tegoż właśnie rozwiązanie a po kilku dniach wszystko wróci do normy czyli do stanu z dnia chociażby dzisiejszego
Ja próbuję zalogować się od 2 godzin. Jakieś 2 tygodnie temu było super, codziennie logowałem się za pierwszym razem, w ogóle nie rozłączało ani nic więc nie wiem co się nagle zmieniło, myślałem, że już będzie spokój.
Ale mam taką propozycję dla adminów: może by tak zrobić jakiś konkurs, żeby część osób przeniosła się na inne serwery? Jest jeszcze wiele osób bez gildii na tym serwerze i myślę, że za jakąś drobną nagrodą przeniosą się dobrowolnie na inne serwery tym samym odciążając obecny serwer i może problem się sam rozwiąże.
gra jakby zaczela chodzic przynajmniej u mnie,lecz uporem maniaka bede powtarzal,ze tylko dlatego,iz mniej w tej chwili jest zalogowanych graczy!zwroccie uwage jesli macie duzo znajomych kiedy zaczynaja sie problemy....u mnie zazwyczaj kiedy pojawiaja sie masowo zielone kropki na awatarach :)
u mnie gra działa ale tylko moja wyspa,koszy dalej nie mogę wymienić bo do nikogo mnie nie wpuszcza
Jeśli chodzi o zielone kropki na awatarach to nie widać ich u członków gildii, którzy nie są jednocześnie w znajomych - tak popsuli od momentu jak wyłączyli event ME.
Jeśli natomiast chodzi o przeciążenie serwerów to szczerze zaczynam w to wątpić. Kiedyś jak wchodziłam rano (ok. 7) i w nocy (ok. 24) to gra chodziła dobrze - bo niby mniej graczy i serwer nie przeciążony. A teraz jest po północy i co? Albo stoi na kolejce logowania, albo wyrzuca i tak cały czas. Wczoraj w nocy też to samo się działo, więc czy na pewno powodem jest tutaj przeciążony serwer? Takie tłumy tu po nocach i nad ranem siedzą? Nie sądzę. Mogliby to w końcu naprawić bo to już żenujące się robi...
Se jaja robią straciłem 120K,57Ku Lag był jak 5 minut długi gienek po rozpoczęciu ataku na przedostatni obóz w wiktorze pojawił się dopiero przed własnym obozem jak wracał,to jak miałem zawrócić po walce ;/A ten mi tu jakieś herezje pisze i weź się nie denerwuj.
Z powodu dziwnych zmian w regulaminie część postu usunięto.
Sprawa została załatwiona pozytywnie ale nie powiem się zdenerwowałem :)