No i chyba zapowiada sie ewentowa rozrywka.
Wersja do druku
No i chyba zapowiada sie ewentowa rozrywka.
No i mamy konserwę niezapowiedzianą grrrrrrrrrrr. Akurat kasowałam ostatniego bosa na koloni....
Przerzuciłem 3 tony salerty amonowej i myślałem że sobie pogram, a tu znowu problemy.
Podrzuci ktoś trochę siarki i węgla, to zmieszamy to i zrobimy porządek z BB.
Tak kiepski to jest zespół, który odpowiada za poprawne działanie tej gry, to chyba laicy sądząc po tym z jaką częstotliwością przeprowadzane są przerwy czy aktualizacje, oraz po samym działaniu gry.
Przekaz informacji to odrębna sprawa, ot taki psikus wielkanocny :D Heh tyle, że do prima aprillis jeszcze daleeeko... :D
To nie są "konserwy", tylko teraz "aktualizacje".
Tak czy inaczej gra schodzi na psy, kiedyś można było wszystkie prace konserwacyjne, aktualizacyjne robić wtedy, gdy graczy było zdecydowanie mniej, czyli w nocy. Dzięki czemu przerwy były mniej uciążliwe. Teraz nie dość, że są robione w ciągu dnia, to jeszcze nieudolnie.....
zwał jak zwał, na tym samym polega tyle, że zmienione godziny
to nawet nie aktualizacja czy konserwa :> tamto zapowiadali .... po prostu wylaczyli i obcinaja pisanki z przygod odkrywcow znajdek itp xD
Ok godziny zmienione, i idzie się przyzwyczaić że ww konserwy czy tam aktualizacje są wykonywane w dzień, natomiast uważam że należałoby poinformować o tym nieco wcześniej niż na 3-5 minut... Tak za pewne nie naprawiają problemu " topienia wojska" na Cr ale ciach na pisanki będzie sowity :D