Witam!
Tak niewielu graczy poprosiło studnię o dary?!
Nie bójcie się! :) Studnia chętne spełni Wasze życzenia.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
Witam!
Tak niewielu graczy poprosiło studnię o dary?!
Nie bójcie się! :) Studnia chętne spełni Wasze życzenia.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
chciałbym wesołego geologa:):)
Chciałbym Akt własności kantoru handlowego, ponieważ jest drogi a klejnoty piechotką nie chodzą.
Witam serdecznie!
Dziękuje za wypowiedziane przez Was życzenia i przypominam, że losowanie odbędzie się już w piątek 23 lutego!
Macie czas do jutra! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam!
Studnia wybrała post numer 1037!
Gratulacje dla Gracza: Lechdfor
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym pływający dom,ponieważ na wyspie brakuje miejsca na budowle
Chciałbym wiśniowe drzewko, ponieważ uwielbiam wiśnióweczkę
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ planuje wybudowanie szpitala polowego na wyspie.
Chciałbym pływający dom,bo jest fajny :)
Chciałabym tytanowy pokład, bo ten surowiec bedzie potrzebny w wielkanocnym evencie :-)
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ pozostali się starzeją.
Chciałabym pakiet medyczny , chce szybciej uzdrawiac moich generalików
chciałbym opactwo ponieważ ciągle brakuje mi napitku
Chciałbym pływający dom, ponieważ ziemi coraz mniej a na wodzie spokojniej się żyje :)
Proszę o Ekipę wyburzeniową oraz Odpalacz w ilości nie ograniczonej. Zrobił bym porządek na wyspie macierzystej. Wszystko inne mam wykupione i tylko te przedmioty mnie interesują żebym mógł się dalej rozwijać i tworzyć swoją potęgę. Pozdrawiam.
Chciałbym pływający dom, ponieważ ziemi coraz mniej,
Chciałabym pływający dom ponieważ chciałabym zwiększyć limit populacji.
nie wierze, ze bedzie spelnione to zyczenie :( , mimo to z uporem maniaka poprosze o dom na wodzie
Chciałabym geologa, ponieważ jest niezastąpiony:)
Chciałbym Dom na wodzie, ponieważ biedne dzieci nie mają gdzie mieszkać.
Chcialbym jakiegos czempiona ew.mistrza walk albo chociaz doswiadczonego generala bo ci moi to wyjatkowi defetysci ,pacyfisci i leniwce a ich szkapy ledwo co sie ruszaja jakby tylko pokrzywami je karmiono :)))
Chcialabym cos ladnego, bo ta moja wyspa wyglada jak dzielnica fabryczna, a nie jak kolorowy ogrodek.
chciałbym wesołego geologa,ponieważ rozweseli resztę geologów
Chciałnym dostać od cudownej studni życzeń Recepture na Grillowany stek ponieważ niedawno zakupiłem wyśmienity budynek zwany Specjalnym magazynem prowiantu i chciał bym w pełni wykorzystać jego potencjał.
chciałbym pływający dom, bo moi osadnicy uwielbiają w nich mieszkać
Chciałbym Akt własności kantoru handlowego, ponieważ alpaki ciągle są głodne.
Ja po prostu poproszę tylko o domek na wodzie ponieważ czuje że idą roztopy śniegu i zaleje ziemie i beda ludzie musieli mieszkać na wodzie
Domek Na wodzie poniewz takie budowle sa przyszlościa oadnictwa i pozwola lepiej wykozystac kontynent :D
Poproszę Cie studnio o spełnienie mojego życzenia: niewyczerpalna kopalnia miedzi, bo miedź jest podstawą metalurgii.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ jest mi potrzebny.
Chciałbym pływający dom, przyda się na koniec świata.
Chciałbym recepturę na grilla poniewaz miło o nim sobie przypomnieć przy -20stopniach (no i po 3 latach przerwy jest co uzupelniac) :)
Witam serdecznie!
Mądra kobieta opiekująca się studnią prosiła, abym Wam przekazała, że dziękuje za wypowiedziane przez Was życzenia i przypomina, że losowanie odbędzie się 9 marca! Mam nadzieję, że wtedy będzie już troszkę cieplej. ;)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
chciałbym statule szalonego królika ponieważ chciałbym szalonego królika
chciałabym domek wodny bo wodę trzeba zagospodorawć
Witam!
Tak niewielu graczy prosi studnię o dary?!
Nie bójcie się! Studnia chętne spełni Wasze życzenia.
Losowanie za tydzień! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Kantor handlowy proszę.
Drodzy Gracze,
przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę! :)
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Peneloapa
Chciałbym Silos, ponieważ brakuje mi dokładnie 500 klejnotów i jest to ostatnia szansa na wylosowanie.
Przydałby się płyający dom - fajnie tak usiąć wieczorem, po ciężkiej pracy w kopalni i posłuchać chlupotu wody z oknem.