dziadostwo i obciach....
Wersja do druku
dziadostwo i obciach....
ja to samo mam brak mi słów wczoraj w nocy się nie dało i dziś rano
po prostu ręce opadają
I znowu lipa z logowaniem :)
Czyszczenie ccleanerem nic nie dało.
Chrome
Podobnie jak wyżej walczyłem około 1h aby wejść na wyspę, niby wpuściło ale pytanie na jak długo.
A mi się chce z nas wszystkich śmiać.
Biadolimy, marudzimy, tracimy nerwy i zdrowie, a wystarczy po prostu skończyć grę.
Co? Nie można, bo lvle trzeba nabijać? Przygody robić? Wpadł kolejny nałóg?
JA MÓWIĘ DOSYĆ I ŻEGNAM TĄ $%#@$ GRĘ
Mało to na rynku gier przeglądarkowych?
pozdrawiam
Ja również od dziś znów mam problemy z logowaniem, niestety:(
Brak możliwości zalogowania się do gry. Wyświetla się uruchamianie kolejki logowania i na tym staje.
komputer rano wyczyszczony, po pół godzinie udało mi się wejśc na konto, nic nie działało, więc musiałam zrobić relog i znowu od godziny nie potrafię wejść, ja lubię ta grę, ale to już przesada
Zastanawiam się nad sensem dalszej gry. Zainwestowałam tu realne pieniądze, i nie mogę uzyskać godziwej rozrywki, więc myślę ,że masz zupełną rację. Ta sama sytuacja powtarza się codziennie od miesiąca. Problem z wejściem rano, wyrzucanie z gry , niemożność zalogowania w nocy po 24.30 (codziennie)
Po rozpoczęciu przygody i jednorazowym wejściu do niej- niemożność dalszej kontynuacji, albo oczekiwanie godzinami - a nuż przez przypadek zaloguję się na mapę przygody. Niemożność odwiedzania przyjaciół, albo wybiórczo. Nie wiem co nie tak jest z tą grą ale zaczynam tracić cierpliwość.
Proszę zwolnijcie obecna pomoc techniczną i zatrudnijcie małpę z młotkiem ona na pewno naprawi obecne problemy z logowaniem znikaniem generałów itp.
A czy wy czasem nie podchodzicie do tego zbyt poważnie? Przecież to tylko gra, piszesz na forum albo do supportu co cie boli czy co tam nie dział i tyle nie ma co się spinać, owszem mnie też wku_rwia to co się dzieje ale po co sie spinać, przecież się wiochy nie rozsypią postawicie pola studnie kopalnie i będzie się to turlało jakoś dalej, nie ma co sobie nerwów psuć i podnosić sobie ciśnienia czyjąś niekompetencją.
Pracownicy BB to że sie staram nie denerwować nie znaczy że to co się dzieje jest OK...
Obecnie z gry wywala po 30-40 sekundach więc wszystko wróciło do NORMY :D
Ozzi mysle ze jest sie o co denerwowac, zaplac SMS-em lub zrob przelew i zobaczysz jak to jest. Placac za cos co nie dziala. Co z tego ze se kupie potem pozwolenia, jak nie zalogujesz sie i nie odbudujesz wioski.
prosimy wybrać OK i odświeżyć połączenie i tak co minutę
innym gra jakoś chodzi, tylko pewna grupa ma problemy, to sa zawsze te same osoby,
czy jakoś podpadłam? zrobiłam coś nie tak, powiedziałam na forum coś brzydkiego?
dlaczego tak jest, proszę o odpowiedź i nie zwalanie na pliki cache, bo to nieprawda
korzystam z innego kompa w innym miejscu i jest tak samo "połączenie z serwerem zostało zerwane" mnie wywala za każdym razem jak chcę wejść na przygodę nie mogę przez to dokończyc bo czas biegnie a teraz to nawet do gry nie mogę wejść pisałam juz do supportu coś niby robili wczoraj ale widocznie nie zrobili tak jak trzeba
"Połączenie z serwerem zostało zerwano zerwane" już w kolejce logowania lub tuż po wejściu do gry. Nie wiem czy inni gracze też mają takie samo wrażenie że po wczorajszych pracach gra w znacznie większym stopniu zamula komputer?
9:20 z nadzieją na lepsze. Logowanie z lekkim opóżnieniem aby po chwili przeczytać o zerwanym połączeniu.
Czyli dalej to samo, mowy nie ma o dalszych przygodach... nawet nie próbuję.
Pola, wiatraki... kopalnie i tak w kółko.
Jest miło, w tle odgłos ptaków i nagle ponowny dzwonek z napisem "prosimy...."
Pozostaje czekać...
Informacje z tego tematu przekazałem już do działu technicznego - czekam na odpowiedź.
Zwolnijcie się jak nie umiecie naprawić problemu. Zróbcie miejsce bardziej wykwalifikowanym informatykom. A was zapraszam do łopaty.
Polecam lekturę http://prawo.vagla.pl/node/8708
Nie wiem jak ty, ale ja podchodzę śmiertelnie poważnie, zwłaszcza, jeśli za coś płacę
BB_xaar:"Podczas przerwy wprowadzimy trwałe rozwiązanie, które pozwoli uniknąć podobnych utrudnień w przyszłości."
No skoro wpisujesz wprowadziMY, to właśnie z siebie zrobiłeś wariata niestety, tradycyjnie wywaliło i znów problem z logowaniem
A jak już się uda to znów mrugające ikonki innych graczy i zwiecha przy ładowaniu mapy.
przeciez to jakas farsa co wyrabiaja ci pseudo informatycy BB , 20 sek gry i wywala, nie mozna otworzyc wiadomosci zeby przyjac oferty
Serwer Nowa Ziemia jest ponownie dostępny - ww. przerwa techniczna została zakończona.
Od teraz utrudnienia, które pojawiały się w ostatnim czasie, nie powinny występowac.
BB_xaar
Poprawiło się już od 23 wczoraj nie mogę się zalogować.:mad:
Gratuluje :cool:
Ale nie tracę optymizmu w poniedziałek znowu będzie poniedziałek i logowanie pewnie będzie możliwe.:rolleyes:
A może wyłączyc ten serwer na dzień lub dwa, co? W sumie i tak nie można się zalogowac a da Wam to czas żeby to ogarnąc jakoś... Tracę wiarę w ludzi (szczególnie tych z BB):P
Proponuję przyznać po 1000 diamentów za problemy techniczne.
Sugerujesz że jak coś nie działa jak trzeba w co włożyłem pieniądze to mam biegać po mieszkaniu wytłuc wszystkie talerze rzucać krzesłami i do tego [WYCIĘTE] na maxa? To gratuluje podejścia do życia...
i proponuje czytać ze zrozumieniem co pisze, nigdzie nie napisałem żeby to olać a spuścić z ciśnienia bo takie bezsensowne napinanie sie przed monitorem to da ci tyle co nic, masz możliwość? to działaj w inny sposób samym denerwowaniem się nic nie wskórasz, a puki co to zostało pisanie na forum lub do supportu i gnębienie w taki czy inny sposób ludzi z BB aby coś wreszcie ogarneli w temacie
problemów z logowaniem nie mam, ale mnie ciągle wywala z przygody-mecz rozpoczęcia - szczególnie kiedy chce wyjść z przygody :(
a może by podzielić ten serwer na dwa lub trzy strasznie dużo ludzi gra budują budowle ulepszają je a jak jest dzien wolny od pracy to totalna kicha serwer jest przeciążony
Co jest kiedy to się skonczy mówicie że poprawiacie ale jest coraz gorzej. Dzisiaj nie moge dostac sie do gry
no to witaj w klubie
dopiero co napisałam, że problemów z logowaniem nie mam, tylko z przygodą...i chyba przechwaliłam...nie mogę zalogować się do gry :(
Idę łabędzie karmic, to bedzie bardziej produktywne zajęcie niż siedzenie i próby logowania do gry która nie ma zamiaru działac:P
wywołanie serwera nie powiodło się - jest coraz lepiej
Może event zawiesić, aż rozwiążecie problemy, chyba dobił ta grę
Poprawka , mnie już wpuszcza , po ok 10-30s zdążyłem na 10 rat wrzuci R do budowy, osadników w magazynie żywności i geologów po miedź wysłać , czyżby to nowe zadanie dzienne grac po 30 k cały dzień w ratach ??? :D