To stało sie już żałosne, trzeci raz w ciągu miesiąca nie można wejść do gry....
Wersja do druku
To stało sie już żałosne, trzeci raz w ciągu miesiąca nie można wejść do gry....
zalogowac sie nie da a uprawy bez premki brawo bb
zrobili restart serwera jak przed tygodniem wiec jak niewezma sie do roboty i tego nienaprawia to za tydzien ten sam problem bedzie
Witam serdecznie!
Właśnie odbywa się restart serwera. Bardzo proszę o informację, jeżeli po zakończonym restarcie, problemy z logowaniem będą w dalszym ciągu występowały.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wszystko narazie jest ok mozna sie zalogowac wejsc na przygode . Tylko na ile to wystarczy na tydzien ? , zrobcie z tym pozadek bo to niejest pierwszy raz i dobrze wiecie o tym ludzi tylko denerwujecie swoja bezczynnoscia i ignoracja , jezeli sa takie klopoty to napiszcie cos a nie siedzicie cicho i niech sie ludzie martwia sami pozdrawiam do nastepnego tygodnia
popieram przedmówcę,:)
Codzienny, zaplanowany restart w godzinach nocnych załatwiłby temat do momentu wynalezienia rozwiązania (albo śmierci gry), ale pisaliśmy już o tym wieki temu. To nie my musimy czyścić ciastka, tylko BB resetować chomiki w serwerach.
A tak wygląda chęć zalogowania się na wyspę koleżanki z gildii
https://pics.tinypic.pl/i/00998/jk5j0e789aue.jpg
czemu kasujecie moje posty :D ale zauważyłem ze po skasowaniu mojego posta gra zaczęła lepiej działać :D w takim razie codziennie możecie mi kasować wiadomości jak to pomaga dla serwera :D hehe
P.S
Narazie dobrze działa