ja weszłam za paru minutach,zostawiłam grę załaczoną i tak mi wisiała parę minut:)Po 4 godzinach weszłam;))Życzę szybkiego logowania:)
Wersja do druku
ja weszłam za paru minutach,zostawiłam grę załaczoną i tak mi wisiała parę minut:)Po 4 godzinach weszłam;))Życzę szybkiego logowania:)
ja juz nie wiem nawet ile czekam jeszcze 53.... na maxa chyba tylko mlyn i silos by mnie jako zadośćuczynienie pocieszył...
słyszałem,że te dwa koszyki rozbiją na raty żebyśmy w głowę ze szczęścia nie dostali
Po co serwer testowy, który jest mniej obciążony i nie do końca oddaje realia na normalnych serwerach. Lepiej chęć wprowadzenia zmian przetestować na "polaczkach" bo na zachodnich serwerach, które są bardziej dochodowe nie robić poligonu bo można stracić bardziej "wartościowego" klienta.
pozdrawiam z Czarci Gaju ;)
miałem kolejkę około 650 więc też miło haha
Brawo, jak nie było problemów z logowaniem tak teraz jest dobra zabawa przy czekaniu oraz przygodach. Świetna robota, brawo dla całego zespołu.
kolejka logowania jakaś :/ źenujace.... cały dzien próbuje sie zalogowac i nie idzie :/
Czy to jakis zart czy co oco tu chodzi chce zagrac a tu jestes 1110 w kolejce ???? Oco tu chodzi czas mi leci w przygodach zastopowac kopalni po bufie nie moge oco tu chodzi do cholery moze ktos cos z tym zrobic ??? Ludzie sa stratni i sadze ze bardzo zdenerwowani bo z tego co widze to nie jestem sam.
Można też dostrzec plusy w tym zajściu. Po takich przeżyciach nałogowych graczy Settlersów rekompensata powinna być w klejnotach :)