Kyou chcą nas rozdzielić chyba :( :p
Blaszka tu pytanie są niewygodne,tylko czekać aż ci niewygodni zostaną wyeliminowani
u mnie dzisiaj od rana tak jest ale teraz to nawet zalogować się nie udaje
Wersja do druku
Kyou chcą nas rozdzielić chyba :( :p
Blaszka tu pytanie są niewygodne,tylko czekać aż ci niewygodni zostaną wyeliminowani
u mnie dzisiaj od rana tak jest ale teraz to nawet zalogować się nie udaje
Moja cierpliwość powoli się kończy, nie ma praktycznie dnia, zeby wszystko działalo poprawnie na nowej ziemi....
Poprosze o podpowiedz gdzie mozna zglosic konkretna reklamacje, bo jesli jest mozliwosc zakupowania dopalaczy (krysztalow do gry) i dosyc czesto z tego korzystam (i pewnie dosyc sporo innych osob) to chyba mozemy wymagac zeby dolozono wiekszej starannosci do tego zeby wszelkie bledy byly jak najszybciej eliminowane. jak narazie odnosze wrazenie ze wasi technicy sobie nie za bardzo radza... A jesli problemy pojawiaja sie tak czesto to przynajmniej osobom, ktore wkladaja kase w te gre nalezaloby zaproponowac jakakolwiek rekompensate po kazdej awarii...
No już wyskoczyłem :( zdążyłem tylko zobaczyć drop z przygody i out. Szkoda zdrowia.
Buzia nie uda mi się nas rozdzielić choćby nie wiem co!!!!!!!
To naprawdę już nie jest śmieszne, ale mam nadzieję że niedługo jakiś nowy budynek za klejnoty wprowadzą w nagrodę ;)
Kyou wpuścili mnie a Ty gdzie się szlajasz?
Ps.jak wyraznie widac wszelkie proby poprawy/naprawy sa tylko czesciowo skuteczne,wiec moim skromnym zdaniem odpowiedzialni za ten bubel wszyscy bez wyjatku powinni pracowac nad tym problemem 24h na dobe az do skutku dopoki serwer nie zacznie dzialac tak jak powinien i jest reklamowany! ewentualnie przyznac sie,ze nie dajecie rady i serwer jest wadliwy wowczas poprosic graczy by pisali o zwrot kosztow! pisalem juz pare razy by test obciazeniowy przeprowadzic na tym serwerze a nie na jakims super nowoczesnym i pojemnym zachodnim serwerze! i to najlepiej w porach wymianny buffow oraz w weekendy
Blaszka podpisuję się pod Twoimi postem jak i wcześniejszymi
Dokładnie to samo przyszło mi do głowy, że wcale mnie nie zdziwi jak w niedalekiej przyszłości, zobaczymy na tso kolejny rewelacyjny budynek za jakieś 20-30k kryształów. A poprawki do Nowej Ziemi nadal będą w fazie testów, za które wszyscy uczestnicy otrzymają parę koszyków i innych ....... . W duchu mam nadz. że rano zobaczę komunikat, iż serwer Nowa Ziemia jest wyłączony do czasu usunięcia wszystkich występujących obecnie błędów - termin zakończenia prac ....... . I zaczniemy grać tak jak to naprawdę powinno wyglądać, a takie tematy jak ten i kilka bliźniaczych to będą sporadyczne sytuacje. Tak, domyślam się co właśnie wielu z Was (chyba łącznie z Xaar-em) pomyślało - marzyciel .
już lecę! Musiałem okna pozamykać bo burza idzie :P
Wpuszczajcie mnie ale już!!!
Ps. A może jednak nie uda xD Znów wywaliło...