A kto Ci nagadal, ze tego nie robim ?
Wersja do druku
a ja muszę napisać ze gra mi JUZ działa - tzn używałem chroma ale na 3 dzień eventu grę szlag trafił i odświeżanie po 1 paczce przestało pomagać. Zmuszony do kombinowania użyłem dawno nie tykanego firefoxa ale wprowadziłem poprawki:
i gra sie nie tylko wczytuje, ale wchodzi w 15 sek cała z casha , a transfer danych to 1,5MB a nie 280MB jak do tej pory na chromie za kazdym razem..
To jest chore, wczoraj nie było problemu, dziś znowu nie idzie się dobić przez cały dzień, Zee4c cieszę się Twoim szczęściem, u mnie niestety nie działają żadne sztuki, cache, przeglądarki, odświeżania nie mają znaczenia, jednego dnia gra wpuszcza a drugiego mówi w.. s..!!
Po aktualizacji nadal są problemy z ładowaniem się gry czyli Ci co ją zepsuli nie potrafią ją poprawić i pisanie kłamliwych komunikatów że ciężko pracują tylko denerwują graczy.
mi wskoczyło od razu, ale zobaczymy co będzie wieczorem, bo to chyba wtedy najgorzej się loguje (przynajmniej u mnie)
poprawka działa - specjalnie robiłem reloady w chromie (który mi nie działał w ogóle do tej pory) i wczytuje wszystko w 100% z cesha... Nie wierze w to ale BB dało w końcu rade ;D
Mam problem z załadowaniem gry , przed poprawką było Ok , po przerwie technicznej znowu nie można załadować gry.
U mnie wskoczyło szybko, aż oczy ze zdumienia otworzyłam :)
a ja mam inny problem przygode cwiercfinaly zakonczulem a gra mnie informujr zr nie moge rozpoczac przygodypolfinaly o co tu chodzi ???
Ja na ff miałem problem, po konserwie się nie ładowało, dopiero wyczyszczenie danych pomogło i śmiga.