1. czy odległość epickiego składu od magazynu ma znaczenie?
2. czy mozna go bezpiecznie zburzyć i po powrocie do gwiazdy postawić ponownie gdzie indziej?
1. czy odległość epickiego składu od magazynu ma znaczenie?
2. czy mozna go bezpiecznie zburzyć i po powrocie do gwiazdy postawić ponownie gdzie indziej?
Dzięki bardzo. Pozdrawiam
Chwila... Dlaczego slot leśnika igła w składzie pracuje prawie 6x dłużej niż zwykły leśnik???
Jeśli wykorzysta się skład na leśników to zajmuje on więcej miejsca niż ci leśnicy których miałby rzekomo zastąpić :D
Ten budynek miał pomóc zaoszczędzić miejsce? :D
Mnie sklad w ~14 minut sadzi 33 drzewka igla
Lesnik w 2:45-3:00 sadzi 5 drzew
Tyle ze sklad daleko od drwali stoi
Nowa poczta;
Za moment wykończy mnie "psychicznie" opadam powoli z sił ile razy można klikać tę samą ofertę żeby w końcu weszła. Ogólnie po potwierdzeniu kilku ofert jest problem z przyjęciem kolejnych trzeba zamykać pocztę i próbować ponownie, jak potwierdzam oferty z dołu listy to przenosi mnie automatycznie na górę a ja muszę zjeżdżać ponownie na dół i szukać ofert do "klepnięcia" czasem w wyjątkowych sytuacjach oferta handlowa potrafi się tak przyblokować, że tylko ponowne przelogowanie pomaga.
Zmiany maiły ułatwić życie jak dla mnie te zmiany to koszmar!
co z tym magazynem gildii?
Hmm - dostaliśmy nową wersję skrzynki nadawczej zawierającą 50 ostatnich wiadomości wysłanych, miało nam to niby zapewnić podgląd w czas wygaśnięcia ofert handlowych i zaproszeń do przygody - tylko jest drobniutki problem - do wiadomości wysłanych zaliczono również raporty o premiach dla znajomych co przy około 600 koszach, które wrzucam dziennie daje mi podgląd w ... no właśnie ;) miało być lepiej a wyszło jak zawsze ;)
W związku z powyższym mały postulat by usunąć raporty o premiach ze skrzynki nadawczej lub dać możliwość ich kasowania.
Raporty o premiach w wysłanych niepotrzebne w ogóle, można spokojnie sie ich pozbyć bo do niczego nie służą. Tak więc BB_xaar możesz tę sugestie przekazać do odpowiednich komórek ^^