Fakt faktem, jak juz zacznie dzialac wszyscy pobiegna sprawdzic stan wiochy, zgarna szybko rekompensate (o ile bedzie), tylko nieliczni jeszcze beda probowali rozniecic przygasajacy zar a po kilku dniach bedzie calkiem cicho ;P
Wersja do druku
Fakt faktem, jak juz zacznie dzialac wszyscy pobiegna sprawdzic stan wiochy, zgarna szybko rekompensate (o ile bedzie), tylko nieliczni jeszcze beda probowali rozniecic przygasajacy zar a po kilku dniach bedzie calkiem cicho ;P
Witam , zalogowalo mnie ale nie moge grac , powinni jakos nam to wynagrodzic
co za bajzel.... jeszcze takiej długiej obsuwy nie było. Ciekawe jaka będzie rekompensat za ten bałagan.
Witam. Od rana mam komunikat "Połączenie nie powiodło się" "Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu" - Czy ktoś też ma ten problem? Wyczyściłem cookie i temp, przeładowałem przeglądrkę. Co robić?
Przestańcie narzekać już - gra działa tylko się logujcie. Należy najpierw wysłać fax z loginem i hasłem na numer 112 a potem leci z górki
działa hura - już nie działa
nio i dziala juz
aaaaaaa jak kladlem sie na drzemke to bylo 15stron i widze gra nadal nie dizala a nie pisalem ze okolo 15-16 zacznie dziala ? haha w dupie to mam za godzinke do pracy trzeba wybywac :/
Kolonia *** nie dzia ła he he
nie do konca uruchamianie kolejki logowania
ktos sie juz zalogowal ? czy tez czeka w kolejce