To chyba znak że czas kończyć tą zabawę , bo to już jak nałóg się zrobiło ... ;) Nie raz się zastanawiałem kiedy skończę grać ...
Wersja do druku
To chyba znak że czas kończyć tą zabawę , bo to już jak nałóg się zrobiło ... ;) Nie raz się zastanawiałem kiedy skończę grać ...
co to ma znaczyć włączą w końcu ten serwer?? przez ich nieudolność spadniemy o 10 miejsc :/ wczoraj teżlipa była co chciałem wejść do ks to mnie z gry wyrzucalo a następnie nawet strona główna sie nie chciała załączyć. W dupie mam "wasz" event końca świata. Nie potraficie zrobić konkursu fair-play! JAK MAMY RYWALIZOWAĆ jak gra nie działa, jak po ustawieniu wojska na atak okazuje sie ze jednak wojsko nie zostało przydzielone? choć pokazywało że jest ok a po raporcie z bitwy dowiadujemy się ciekawych rzeczy że 190 kusznikow poszło w piach a weteran na 2 godzinki jest wyłączony?? Wsadzie sobie ten konkurs.... :/
ciekawy jestem co tym razem "ponaprawiają" :) Może jakiś fajny bug będzie :)
"[NeWe] vaduzfighter: der Polnische Server ist eins weiter^^ hehehe
Niemcy mają z nas polewkę i wcale im sie nie dziwie
ja mam też problem co do przerwy.bo nastawialem kopslni kasy i mi sie kosze pokonczyly.jest 9.20 w tym momencie i serwer ma mnie gdzies...kto mi odda za straty w wydobyciu?...paranoja...
a od tego mi misja zalezy...sprzedam ją i tyle...:( i niech sie konczy swiat bo i tak za terudna dla szaraczkow ta misja...blee
i ajk tu mówić o równych szansach w pogoni za I miejscem:(
na pobicie niemieckich serwerow nie liczcie to niemiecka gra :) a poza tym BB strasznie olewa gre i graczy juz samo 3 tygodnie czekania na łaskawa odpowiedz supportu robi swoje( sprawdzone empirycznie). miejmy nadzieje ze "cotygodniowe psucie serwerow" nie odbije sie gorzej na grze
ps: jest 9.25 a ja serwery dalej nieczynne...
2 poszła
mam olbrzymią ochotę całkowicie zakończyć grę przez tych paaców :/