witam milo chciałabym pływający domek brak mi go dzieki
Wersja do druku
witam milo chciałabym pływający domek brak mi go dzieki
Chciałbym pływający dom, ponieważ brakuje miejsca do spania :D
Chciałabym Statuę szalonego kórlika ponieważ ja i kilkoro moich znajomych lubimy ich wrzaski - pragnę zrobić komuś prezent :)
Chciałbym Statuę szalonego królika, ponieważ bardzo chciałbym dostać klejnoty...
Witam!
Studnia pyta, dlaczego tak mało Graczy opisuje swoje życzenia. ;)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym pływający dom, ponieważ bardzo lubię pływać łodziami, kajakami i domami
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ jest mi bardzo potrzebny.
Chciałbym recepturę "Dary lasu", ponieważ moi osadnicy chcieliby nauczyć się wytwarzać nowe potrawy i specyfiki dla innych mieszkańców wyspy :D
Chciałabym akt własności kantora handlowego, ponieważ....hmm jak to było.... stary popadł w ruinę... czy jakoś tak.
pływający dom ponieważ chce zwiększyć populacje wyspy
Chciałabym a raczej marzę o tytanowym pokładzie, bo bez tego mi się gospodarka kładzie dziękuję studnio.
Losowanie za 10 dni! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ potrzebuje na wyspie szybkich i zdolnych geologów
Witam!
Studnia wybrała post numer 970!
Gratulacje dla Gracza: robert1066
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam!
Zachęcam do wypowiadania życzeń! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałabym tytanowy pokład, bo ten surowiec bedzie potrzebny w wielkanocnym evencie :-)
ponieważ nie ma zimy a zaczeły sie ferię, wiec taka lodowa posiadłosć była by fajnym ,,Iglo" w którym można było by spedzać wiosene ferie a zarazem poczuć zime :)
Chciałabym pływające domy, ponieważ panuje na mojej wyspie wyż demograficzny i rodziny osadników nie mają gdzie mieszkać .
Chciałabym ulepszony kilof do żelaza, gdyż mam wieczny problem z brakiem tego surowca w osadzie.
Chciałbym Pomnik Betatestera ponieważ niemoge go kupic to chciałbym go dostać
Chciałbym pływający dom, ponieważ moi osadnicy uwielbiają pływające domy:)
witam poproszę chciałabym domek pływający domek
Chciałbym wesołego geologa,ponieważ reszta zwykłych geologów jest smutna
Chciałabym pływający dom
Chciałabym pływający dom
Chciałbym dostać receptę na manuskrypt, wiele razy juz robiłęm długie listy, ale bez wyniku. może studnia mi da receptę, proszę :)
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ u mnie są same smutasy
Chciałbym Kamienny Mur, ponieważ bardzo się boję wilków i chciałbym się od nich osłonić
Witam!
Zachęcam do wypowiadania życzeń! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym szczęśliwego odkrywcę, ponieważ pozostali mają depresję
Chciałbym aby ta gra została przepisana z flasha na coś normalnego
Chciałbym Ulepszony kilof żelaza, ponieważ bardzo brakuje mi rudy żelaza !!!
Chciał bym geologa zawsze brakuje mi rak do pracy :)
Chciałbym "Pływający dom" by moi "zjarani" chłopi poczuli się jak rasowi Holendrzy...
Chciałabym pakiet medyczny, ponieważ moim generałom straszny piasek i klimat egzotyczny!
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ nad moimi włościami lata straszliwy smok i chciał bym zabić go śmiechem.
chiabym generala msw
Chciałbym posiadłość lodową bo mam za gorąco na wyspie i szukam czegoś na ochłodę :)
chciałbym Vargusa lub Anslema bo... ich mi brakuje
Geologa chciałbym dostać,
bo ciekawa z niego postać,
biega z młotkiem jak szalony
szuka złoża napalony.
Gdy coś znajdzie w litej skale,
krzyczy "Mam to" ku swej chwale.