To mnie rozbawiło :D co za banda *****i... całe serwery wysyłają im zgłoszenia że wywala z gry albo, że w ogóle nie można się zalogować ale nie uzyskali podobnych zgłoszeń ;)
Wersja do druku
Znów coś Panowie poprawili!
Przed godziną kolejka logowania 5 z 159 teraz 827 z 1309 z czasem 56:59 i wciąż sie wydłuża.
Panowie przestańcie poprawiać Tą grę tylko usiądzcie przy piwie efekt będzie o niebo lepszy!
jak im 5000 osob spamuje to kopiuj wklej i pewnie wyslala ze 100 takich
Mi też nie działa :(
nie płaczcie, dadzą w prezencie 100 monet i każdy będzie szczęśliwy :), albo napiszą że przeżyli DDoS, w****ia mnie to już (nie denerwuje tylko w****ia)
Odstawię się chyba na stałe :) 111 i 12 minut- nadal nie wierzę
W tym roku MMO of the best... największe szanse według mnie ma Avon i World of tanks ;D no możemy jeszcze Gulidwars 2 zaliczyć do tego grona ;>
ja tez mam problem z logowaniem
jest napisane kolejka... 763 z 780 czas 18 minut, a czekam ponad godzine :-(
najwyższy czas zmienic gre, a szkoda bedzie bo troche czasu się spędziło
moje 7 min trwa już 20min-nerw mam taki że ^$^$&^&*$#@@!#(^&%#&(()^%$@#%^ mać.....może czas zmienić ekipę??!!
1.World of tanks-tak to prawda gram i jeszcze nie miałem tam problemów z logowaniem
dobra ide z tad rano wejde
chociarz rano tez coraz wiecej osob siedzi ze wzgledu na kolejki
zaniedlugo beda od 8 zeby wejsc na 15
byłem 408 przez 2h bez szans na wejście do tego wirualnego świata, teraz po przelogowaniu jestem 1109 ... a czas wciąż rośnie ... zalogować się było można dziś o 4 na ranem .. cóż wygląda na to, że trzeba zacząć mieszkać na innej półkuli i logować się kiedy inni śpią ;)
nie można się zalogować jest strasznie długa kolejka logowania
:mad::mad:
Piękna sprawa toż to razem z tą CENZURĄ na forum i na czacie w grze no trafiłeś w 10 tę BRAWO :)
Jakby każdy bank działał jak ta gierka to ludzie dawno trzymaliby kasę w skarpetach. Strach byłoby kasę wpłacić na konto i korzystać z bankomatów.Czekaj na mrozie 2h bo jesteś 780 z 900 do wypłacenia gotówki ;D
Ja już na 5:50 nastawiłem budzik. A spróbujcie wszyscy wstać o 5:30 i zablokować mi logowanie to ufff .. ;D
pozdro i bez spiny
a czas w przygodach leci, po poprzedniej aktualizacji pisałem żeby oddali mi przygodę bo przez brak możliwości zalogowania nie mogłem jej wykonać
to "Szanowna Pomoc Techniczna" nawet nie raczyła odpowiedzieć... Dwa dni temu pisałem.... i wczoraj pisałem.... i odpowiedzi są takie jak poprzednio...
teraz pewnie też tak będzie bo jak poprawiają to PLEBSU nie słuchają...
czas zmienić grę takie wpadki zdarzają się tu za często i za długo trwają, szkoda czasu na badziewie
Piekne brawo chyba mocie ludzi za idotów zeby czekali 1h na zalogownie podziwiam co robicie
ale dziś to jest dramat, ja mam ponad 1000 osób w kolejce...
te wszystkie zmiany już mnie wkurzały............... teraz gdy nawet tu mają człowieka w dupie mówię dość!!!!!!! tu mogę........... po prostu nie będę grał i ładował im kasy więc pieprzę skoro oni mają mnie w dupie !!!!!!!!!! baj baj setlersi .............. nie będę siedział i czekał kolejnych kilka godzin............ szkoda że robicie ludzi w chuja gra była ciekawa ale przez was nawet to się kończy...........
Godzinę? Nie żartuj sobie...
Ja czekam 2 i pół jestem 13, od 12 minut pisze, że zostało 1 minuta i 33 sekundy :)
Ja już 2 h próbuje i nic czas tylko rośnie i kolejka też, mam dość
U mnie to samo ,,770 - któryś tam " i wieki mi event z nagrodami tylko jak te zadania wykonac jak nie można sie zalogować !!!!
nawet nie można powiedzieć ze to burdel, bo obrazi się obrazi burdel, tam to wiadomo co z czym i wszystko na swoim miejscu, a tu od 3 dni ludzie monitują ze są problemy a oni udaj głupich, no a może są, mam już dosyć takiego syfu rezygnuje,,, niech sobie suport gra sam jak jest tak dobrze,,, możecie mnie zbanować mam to głęboko w dupie, i nawet nie wiecie jak głęboko
Ula zalogowałyśmy w tym samym czasie i w tym samym podziękujemy. Pół roku to widać dosyć
Mnie też dopadł problem, przygodę zaczęłam przedwczoraj i skończyć jej nie zdążę bo nie zaloguje mnie :(
To skandal ciągle to samo !!!!!!!!!!!!! A dają prezenty po kiego....... skoro straciłem w kilka sekund 200 żołmierzy i niedokończoną przygodę (bo wtłukbym te cholerne 2 obozy) tu dupa ...... i kicha.
skandal i hańba i wstyd!
to obraza mojej godności.
20 min się już loguje.
żądam pojedynku na pistolety lub na miecze z tym kimś kto zepsuł tą grę..
Boże..Ty patrzysz i nie grzmisz?
----
aj love this game..hahaha
ja wstaje jutro jak dziś, 4:00 wake up i mam nadzieję, że przed pójściem do pracy uda mi się wszystkie bieżące sprawy na wsypie pozałatwiać ... hehe
No co się do jasnej ch....ery dzieje z tym logowaniem
Jak w takim tempie będą naprawiać te błędy to wersja beta potrwa jeszcze z 5 lat. Może gram z tydzień a już mi się odechciewa.
po co oni sie za cos biora skoro widac ze zbytnio sie na tym nie znaja bo to widac jakie sa problemy z ta gra,a po drugie to moim zdanie te ich cotygodniowe konserwacje to do niczego lepszego nie prowadza wrecz przeciwnie i tylko sprawdzaja stan konta ile wplynelo kasiorki za zakupienie klejnotow
całe szczęście że mam na rano do pracy-wstanę o 4.00 żeby o 5.30 wejść na sekundę do gry:D
-kumpel który jest w grze napisał mi że kopalnia złota 3 lvl właśnie mi padła-poprostu miód-całe szczęście że dadza, pewnie rekompensatę tj koszyk egzo...
Myślicie że oni czytają to co piszecie?? Za 3 dni zrobią usuń temat (czty. zamiotą pod dywan) i będą udawać jak małpy że nic się nie stało tylko im dać po bananie (złotówkach za klejnoty)...
to wstan sobie lepiej o 3 :D
trzeba zrezygnować z tej gry i tyle, znaleść cos lepszego gdzie nie ma problemów.. a pozatym podaj ktos maila do ubisoftu zespamujmy ich skargami na BB z tej gry, moze zmienią załoge na profesjonalną.
Ja logowałam się dzisiaj o 9 a później o 11 i było spoko a teraz znowu kolejka 1000 coś tam osób
było już dobrze 2 godziny temu to nie, trzeba coś spieprzyć
Witam! Czekałem cierpliwie od 20.00. Udało się zalogować, zobaczymy na jak długo. Przed południem nie było żadnego problemu. Cikawe kiedy ten cyrk się skończy.
Czy dzisiaj zaloguje się do tej gry?
Co się dzieje z tym logowaniem
Przecież tak grać się nie da
czekam 20 min i czas stoi w miejscu