czas chyba zakończyć przygodę z tą grą , bo jaki sens jest po kilka razy dziennie sprawdzać czy już łaskawie da się wejść i na jak długo tym razem :P
Pozdrawiam wszystkich
Wersja do druku
czas chyba zakończyć przygodę z tą grą , bo jaki sens jest po kilka razy dziennie sprawdzać czy już łaskawie da się wejść i na jak długo tym razem :P
Pozdrawiam wszystkich
Od rana nie działa czat ,nie wiadomo kto jest online ,padaka totalna :(
Ostatni gasi światło. :D :D
Tydzień i nic się nie zmieniło. Ciągle problem z połączeniem
Nadal młotkowy działa na Dolinie. Zaczynają się kłopoty na kolejnym serwerze. Chyba faktycznie nowy właściciel jeszcze nie ogarnia tematu, a może chce w ten sposób wygasić settlersów i przekonać nas do innego swojego produktu / innej gry.
Pozdrawiam wszystkich wytrwałych.
H A L O
czy ktoś z obsługi tu jeszcze bywa? Ktoś czyta nasze wypociny?
Co z serwerem Dolina Odkrywców? Robicie coś z nim?
Penelopa teraz mam nadzieje ze bedziecie chcieli zachowac twarz i ocalic reszki honoru i przeslecie klejnoty potrzebne do otwarcia 8 okien
ho ho ho, udało się coś zrobić i dolina działa.
Ciekawe jak długo.
10 okienek nie otwartych - bo dolina nie działała, w tym 3 specjalne. Ktoś zrekompensuje klejnoty za otwarcie? (7 x 100)+(3 x 300) = 1.600 klejnotów w dupę.
Pozdrawiam obsługę i dziękuje, że na bieżąco nas informowali o kłopotach, przez ponad tydzień teraz i dwa dni z początku eventu.
hej ktoś mnie okradł
okienka za klejnoty nie z mojej winy że nie wspomnę o pisankach
czy coś zrobicie z tym " złodziejem "
Pozdrawiam
Hej u mnie właśnie wyskoczył błąd połączenia czyli rozumiem że to już koniec eventu dla mnie czy tym razem zdarzy się szybsza reakcja ??