mam kopalnie złota na bufach i inne kopalnie !!!!! Moje straty mogą osiągnąć ZENITU ! I co potem dadzą 4 koszyki i mam się cieszyć ?
Wersja do druku
mam kopalnie złota na bufach i inne kopalnie !!!!! Moje straty mogą osiągnąć ZENITU ! I co potem dadzą 4 koszyki i mam się cieszyć ?
dokladnie weszłam an mojego męża konto na chwilę u Niego wchodzi jakoś logowanie.Zapytałam się w gildii czy mają problem z logowaniem napisali,ze nie mają;(tylko ja biedna mam;(
268 z 870 i 17 min do zalogowania..... poczekam do 11 i zobaczymy...
kupuję klejnoty i loguję się za jednym zamachem - koleżanka za ścianą nie kupuje i od kilku godzin [pomimo odświeżania] nie może się zalogować
ja mam ten sam problem co w próbowałem już 3 razy i nic czekałem po 1/3h
Czekam już ok.2godz i dalej stoję w miejscu?Jak odświeżam to wracam na początek kolejki i tak w kółko.Ta nowa wersja i ten skrypt to jakieś chyba porażki są i jak tak dalej będzie to rezygnuje z grania w TSO :(
Pamiętam jakieś 3-4 miesiące temu była informacja o tym że kolejka logowania będzie wprowadzona podczas któreś tam konserwacji czy przy zmianie wersji gry,dokładnie nie pamiętam bo gram już rok i zlewają mi się te informacje ale kolejka logowania miała być tylko w godzinach szczytu który albo nastąpił dopiero dzisiaj albo tak już będzie na co dzień i jak napisali tak zrobili,jest weekend i wszyscy mają czas + info o evencie na który wszyscy czekają więc wszyscy walą na serwery ,poczekajmy do poniedziałku,nie panikujmy ,ja czekam od 30-60minut w kolejce jak wy wszyscy i będę czekał bo i tak nic z tym nie zrobię,miejmy nadzieję że to przejściowe problemy i załatwi to dodatkowa konserwacja.życzę szybkich wejść na serwer i niskich pozycji w kolejce,narta
Halo pisalo 20 minut czekam 50 wiekszosc graczy jest z wami rok czasu, a wy takie cos odwalacie?
Moze powiekszcie serwery zainwestujcie w nie, albo stworzcie nowe swiaty?
Taka gra nie ma sensu!
czy ktoś mógłby udzielić sensownych informacji, kiedy będzie można się bez przeszkód zalogować?