Ja się wymieniłem lootami w mrocznych kapłanach. Moja przygoda działała i znajomy został zaproszony, ale gdy zaakceptowałem zaproszenie znajomego to przygody jego nie mam po prostu wsiąknęło. Już cały dzień czekam i nic nie ma.
Wersja do druku
Ja się wymieniłem lootami w mrocznych kapłanach. Moja przygoda działała i znajomy został zaproszony, ale gdy zaakceptowałem zaproszenie znajomego to przygody jego nie mam po prostu wsiąknęło. Już cały dzień czekam i nic nie ma.
i znów to samo......
czy informatycy z BB są na tyle tępi, że nawet nie wiedzą co spieprzyli ostatnią przerwą???
pewnie się potopili podzas ostatnich opadów deszczu, niech im ziemia (Nowa) lekką bedzie.
Znowu przestało działać przydzielanie wojska na przygodzie, teraz już pewnie nie wpuści mnie na serwer przez pół godziny.
kaplicy Ciąg dalszy :((((
Dobrze, że udało się buffki puścić, bo teraz o zalogowaniu można zapomnieć...
już mi się nawet nie chce pisać,nie mieści mi się w głowie jak można tak lecieć w kulki z graczami
Czy Ktoś z MOD-ów może powiadomić imć Xaar-a, że "Nowa Ziemia" znów leży, kwiczy i robi pod siebie :(
Kilkanaście znaków zapytania mniej i luzik. Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii. Tym bardziej, że serwer Nowa Ziemia już chyba osiągnął dno.