Amku, hejo :) jak coś to powiem w gildii że Cie nie ma ;p
Wersja do druku
Amku, hejo :) jak coś to powiem w gildii że Cie nie ma ;p
wszedłem, juchu!!! :D
Mam powoli dość.
Loguję się już 30 minut, byłam 706. Jestem 383 i oczekiwany czas kolejne 30 minut. Przygoda do tyłu.
Uszczęśliwię rodzinkę i grzecznie poproszę aby usunęli moje konto.
Po co mi te nerwy?
dziś rano ładnie włączyłem grę po niewielkim czasie, potem już wchodziłem bez problemu. teraz znowu masakra pisałem do suportu ale chyba oni tak bardzo nie widzą problemu pod stertą zgłoszeń wysyłanych przez graczy. Miło było by usłyszeć komunikat bo 2 dni mam w plecy i znowu zanosi się na kolejne czekanie na cud że uda mi się zalogować. Pozdrawiam
Kaszycha, nie opuszczaj gry, nie ścierpię jak od tej gry ucieknie chodź jeszcze jedna kobieta więcej :) Ale masz już skończone 18, co?:p
Veltaro lepiej powiedz im, że pozwę Ubisoft jeśli wpadnę w alkoholizm podczas tej kolejki.... 106/510 :P
Czy ktos z BB raczy wyjasnic ta sytuacje przeciez to jakas paranoja nie moge wejsc na przygode ciagle mnie wywala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już nie mam sił CO JEST ****A Z TYM LOGOWANIEM PRZYGODA ZACZĘTA NIE SKOŃCZONA DIAMENTY POSZŁY SIĘ ***AĆ WAS CHYBA POPIER......... W DUPIE MAM TAKĄ GRĘ.
93 strony spamu że nie można się zalogować a oni dalej nic nie robią :( a trwa to już trzy dni :( jak by nie do że władowałem w tą grę zł to już bym dawno konto usunoł no ale więcej nie popełnię tego błędu i nie kupie klejnotów
jestem 13 czekalem od 19 bum bum
1/790 :pp
Nikt nic nie wyjaśni, a sądząc po słowach xxara jesteśmy zbyt rozkapryszeni, więc rekompensaty też nie będzie ;)
ale w chuja lecą z nami wszystkim...bydło..gówno robią ale wołają: klejnociki kupujcie xD promocje dajcie!!!
wlazlem
Gratulacje dla tych którzy weszli! Zróbcie swoje i wychodzić ;) Strasznie mnie bawi ten ekstremalny stres i ciśnienie na forum... z piwkiem w ręku obwieszczam 43/508 :P
niedługo 40 k odsłon :)
poprostu dziadostwo byłem 40 z 1000 a potem odśwież stronię i już byłem 1050
Amku ja nie pije przed ślubem, ale wiesz... mam już 10k monet nazbierane na event ;) teraz to tylko czekać ;>
Faktycznie to nie jest koniec świata, zabrakło tylko oficjalnego komunikatu BB.
Zupełnie jakby nic się nie stało :) Tak się nie robi Panowie.
Napiszcie przynajmniej, że problem jest wam znany i pracujecie nad jego usunięciem.
A może firma przestała istnieć a my czekamy Bóg wie na co... :)
1069 z 1325 = paranoja
słyszeliście jak pluli i bluzgali na Radwańskie w izraelu?
2 z 50 sekund za***iście
no i wzeszedłem
coraz gorzej z ta gra
ja od 30 min 93 i boje się odświeżyć stronę
super
Nie odświeżaj. Ja jestem już...765/786. Zawiesiło się po raz kolejny, więc przelogowałam.
Mam 18 + VAT.
Jestem 277 i ponoć mam jeszcze czekać 27 minut- ale nie wierzę
bardzo proszę graczy z mojego serwera o masowe opuszczenie gry, inni tez chcą pograć, trochę kultury proszę ! trzeba się dzielić z innymi!
To jest jakaś masakra z tym logowaniem:( raz zostaje mi 10 min po chwili 12 potem 7 i za chwile 8!!! maja zamiar coś z tym zrobić?
Zaczynam wierzyć w tą całą teorię względności... To najdłuższe 52 sekundy jakie widziałem w życiu.
czekam godzine zeby sie zalogowac co jest
716/778 30min czekania żeby się zalogować :/ zaj...cie pogratulować tylko BB kolejnego BABOLA, odechciewa się grać normalnie ://
Myślałem, że problem mnie nie dotyczy, ale dziś o 19 również mnie dopadł.. 365/1335.
Mi się zawiesiło znowu na 163 z 800, od 30 minut twierdziło że pogram za 20 minut... ciekawe. Po 4h tej kolejki mam już dość, ide spać :/
No to się zalogowałem. WOW!!! Popełniłem błąd - chciałem wejść do dziewczyny na konto żeby dać jej buffy... Znowu wiszę........
Napisałem do supportu, że nie mogę się zalogować (wczoraj bodajże). Supprot dzisiaj rano napisał mi tak:
Uprzejmie informuję, że problem z wylogowaniem z gry może być związany ze stabilnością połączenia. Jeżeli korzystasz z połączenia bezprzewodowego, upewnij się, że siła sygnału jest odpowiednia (właściwości połączenia).
Nasze serwery pracują prawidłowo i nie uzyskaliśmy podobnych zgłoszeń w ostatnim czasie.
Zalogować, wylogować, co za różnica :D
działało bez kolejki i znowu kolejka haha
tzn ze da sie zrobic a nie robia
czy te wszystkie wasze reakcje na forum związane z problemem zalogowania się do gry to nie czasem tzw. syndrom odstawienia??? ;)
Przestańcie narzekać a głosujcie w kategorii: Best Classic Browser MMO
http://www.mmooftheyear.com/categories