od południa nie mogę się zalogować ! co dacie w nagrodę 3 koszyki ? Xddddd
Wersja do druku
od południa nie mogę się zalogować ! co dacie w nagrodę 3 koszyki ? Xddddd
Nowa Ziemia też czeka.... Gram już kilka m-cy i pierwszy raz stoję w kolejce! A miał to być szybki relog, bo z przygody nie mogłam wrócić...
Mam nadzieję, że szybko ta sytuacja zostanie zmieniona
Teraz wcale nie pokazuje się okienko z kolejką oczekujących,teraz jest cały czas niebieskie tło...
Nawet zegar na forum oszalał,pokazuje że jest już po 23 :D
u mnie jest mała ;) kolejka 625 na 625 osób czasu oczekiwania lepiej nie podam, nikt normalny czekać nie będzie, widać że coś poszło podobnie zresztą jak forum, które długo miało błąd bazy danych i nie działało.
zmykam do poważniejszej firmy pograć :)
Jedyny MOD ,który wg .mnie, czuje się odpowiedzialny za to co się dzieje na forum i który zawsze potrafi wypowiedzieć się w drażniących tematach ,to MOD_Zakręcony,( tu składam wyrazy szacunku dla niego),o reszcie ,(którym to się wydaje ,ze poprzez kasowanie ,lub edytowanie postów potrafią zapanować nad sytuacja) ,lepiej nie wspominać ,bo szkoda na nich slow.
Pozostaje chyba tylko cierpliwie czekać ,aż naprawia ten błąd. Moja rada na ciężkie czasy-->postawić pola-uzupełnić złoża,nakarmić rybki,wylogować się z gry i zająć się czymś innym . ;)
Przygoda jak przygoda ale mam kopalnie złota na bufach i inne kopalnie !!!!! Moje straty mogą osiągnąć ZENITU ! I co potem dadzą 4 koszyki i mam się cieszyć ?
dzisiaj około 25 w nocy czekałem tylko 5 minut i tak właśnie teraz nastawiam się na granie
kilka godzin prób i nie można wyjść z kolejki logowania żałosne :(
Zalogowalem sie przed chwila z Androida - najpierw pokazalo ze kolejka logowania 1 z 860 - i po doslownie 30 sek bylem juz zalogowany.
Ciekawa sprawa . . . .