nikt sie nie wypowie, zostaliśmy sami
Wersja do druku
drzewko miłości nie chciało odpalić, dopiero po przestawieniu załapało, ponoć obserwatorium stanica, zaproszenia do przygód nie dochodzą do adresatów, KONSERWE !!! PROSIMY czy to tak ciężko BB Peneopie się odezwać i coś napisać lub zrobić Hallo Hallo KONSERWE byście zrobili :(
A ja wlazłem do znajomka i było ok. Chcę dać mu premie a tu stop, zostałem zablokowany.
No i muszę chyba czekać do jutra żeby się odblokowało
codzienna blokada konta ...to norma TSO ?
Po uruchomieniu płomienia wróżki i zebraniu kilku artefaktów zawiesza sie gra i trzeba logować się od nowa i oczywiście ponownie uruchomić następny płomień. Kto zwróci stracone diamenty :(((. W trakcie robienia przygód po kazdym wyslanym ataku generałow trzeba wrocic na wyspę macierzystą ponownie wejść na przygodę aby generałowie wrócili do swoich obozów - TRAGEGIA
Odpaliłem gre , mowie nadrobie bo wczoraj zablokowalo po próbie przeniesienia drzewka miłosci , ale dziś ni z gruszki ni pietruszki zablokowalo po 10 minutach od zalogowanioa , i pojecia nie mam dlaczego. następny zmarnowany eventowy dzień.
tragedia
to juz tylko komedia:)
Czy i kiedy macie w planie ponowne zrobienie aby gra otwierala sie w osobnym oknie a nie w przegladarce (jak bylo kiedys ale to co dobre zawsze spieprzycie)
usuwajac posty nie zmienicie tego ze daliscie dupy, ale najwygodniej zamiast naprawc co spieprzone lepiej chowac glowe w piasek na skalnym gruncie tylko to robcie.
Najpierw rozejbaliscie Anno a teraz settlers naprawde nie zmniejszyly wam sie dochody ? :( szkoda przynjmniej ja przestalem na was wydawac
btw lepiej , zablokowac :) jak usuwac posty
albo zablokowac konto w grze a wtedy dam wasz regulmin adwokatowi i zobaczymy jak was pozwac barny