-
popieram wypowiedz koleżanki, to sa jakies żarty lagi jak cholewa wszystko trwa 10 razy wiecej lub dluzej a na dodatek zadnego moda na czacie pochowali sie zeby ludzie kotow na nich niedarli ale najlepsze jest to ze brak jakiej kolwiek informacji czy to naprawia i kak tak to kiedy
-
Trudno zrozumieć twórców ,że wymyślają serduszka, przenoszenie się z wyspy na wyspę z liścikami, przygody korporacyjne jak nie można zrobić nawet przygody jednoosobowej. Po co to wszystko? Kolejny avent i podobne sytuacje. Wstyd.
-
Hahahahaha jaja jak berety :D Robię sobie 2 przygody naraz i nagle pojawia się komunikat "Serwer jest przeciążony. Prosimy spróbować później" ... coś w tym stylu leciało. I nagle disconnect bez możliwości wejścia do gry, ekran wczytywania wisi w powietrzu :D
Nie wiem już czy się śmiać, czy płakać.
Kurde, ten event na prawdę jest wyjątkowy XDDDDD
-
no i na tyle by było:((((((((((((((((((((((((((( serwer przeciążony ........................ znowu:((((((((((((((((((((
-
Akurat jak miałem zakończyć przygodę to mnie wywaliło, idealny moment wręcz :(
-
No i premki hu hu wiaterek strzelił.... <facepalm>
-
Ja się waśnie premiami miałem wymienić i mnie wywaliło. Ciekawe co sobie pomyśli druga osoba z wymiany. zwiał? oszukał?
Zrobienie dzisiaj wira graniczyło z cudem... nawet nie wiedziałem czy wojsko się przeładowało.
No ale podobno problem mają wszyscy - znaczy za dużo nas w tej grze... sądzę, że wielu po tym evencie pomoże rozładować te utrudnienia rezygnując....
-
angel angel nie skończę misji wywala :DD
-
Myślę , ze nawet nie dokończą tego ewentu i już zrezygnują z tej gry:((((((((((((((((((
-
nie moge sie zalogowac problem z logowaniam =serwer przeciazony itd to co od stycznia co tydzien to samo