A wy myślicie że za co była ta promocja x3 na klejnoty po to że w zamian będziecie mieć x3 dłuższą konserwę :D
Wersja do druku
A wy myślicie że za co była ta promocja x3 na klejnoty po to że w zamian będziecie mieć x3 dłuższą konserwę :D
coś ta 8 :30 się dłuży może jutro się uda:)
nie rozumiem jednego, po co 5 razy uaktualniać i zmieniać (przesuwać) godzine odpalenia gry jak można było napisać raz: "... czekać, jak bedzie to bedzie, a czy bedzie to zobaczycie ...."
Co do samego info o konserwacji to mogli by wysyłać wszystkim na PW. Wczoraj jak się logowałem do gry info nie było a jak zamykałem TSO nie sprawdzałem czy jest konserwa.Konserwa raz w Czwartek raz Wtorek ehh.
Jednym słowem o 4 rano byłem niemile zaskoczony,po dwóch latach gry jakoś do tego się przyzwyczaiłem ale czy musi tak być ?
Cytat:
Aktualizacja (12:17):
Prace konserwacyjne są już na ukończeniu, serwery powinny zostać otwarte około 13:30. Gdyby coś się zmieniło, dam znać.
BB_xaar
Xaar znów ciepniecie jakies śmieci za niedotrzymanie godziny zakonczenia konserwcji zeby zatkac ludziom gęby ?
Jaja sobie robicie z nas i to nie te eventowe !
Głupi żart na 1 kwietnia ?
5 godzin dłuzsza konserwacja ? ludzie tez pracuja chca wejsc na gre przed [raca to oczywiście nie da sie bo BB ma takich a nie innych "TECHNIKÓW". jak ktos juz napisał : ZAMIEŃCIE PIEKARZY NA INFORMATYKÓW !
PS: DŁUGO BEDE CZEKAŁ NA ODPOWIEDZ Z SUPPORTU JESZCZE ? W SPRAWIE BLOKADY NA KONCIE ? BO MAILA ZE WYSŁAŁEM TO DWA RAZY POTRAFILISCIE NAPISAC ALE ODPOWIEDZIEC NA PYTANIE JUZ NIE ;/
Ja prdl! Toż to kuźwa jakaś totalna porażka! Z 6h planowanej konserwy robi się prawie 12! A chwilę po włączeniu serwerów będzie na pewno konserwa po konserwie :/ BB ogarnijcie się w końcu, bo naprawdę odechciewa się grać
ooo trwająca konserwo idź już w diabły jedne....nie ogarniam jak mozna o tyle wydłużyć konserwę...5 h więcej to jest totalna pomyłka..;/!!
hehe mówiłem nie wcześniej niż 16,i to jak dobrze pójdzie