Oj chłoptasiu idź już do szkoły. Nie wiesz co jest na rzeczy, więc się nie wypowiadaj, bo tylko chaos wprowadzasz.
Wersja do druku
eh ale macie temat zawsze odnowicie sobie te kopalnie ;) ;P
Zaraz się w****ię , niektórzy ludzie pracują , mam popołudnie a tu gówno , rozpoczęta przygoda , co oni sobie myślą .Trzeba byłó uprzedzić zamknąć grę na dobę i z głowy .
czego sie spodziewaliscie? bylo mowione ze beda probowac wprowadzic upka - a jak to zwykle bywa- gdzies moglo dzialac to normalnie, na wlasciwym nie chce i nie wiadomo o co chodzi...
Aktualizacja #4 (10:04)
Przerwa techniczna nadal trwa, gdy pojawią się nowe informacje, od razu dam znać.
BB_xaar
opóźnienia się spodziewałem nauczony doświadczeniem poprzednich "konserwacji" ale liczyłem na jakieś 2,5h do 3h a tu się zanosi na 12h
Ludzie !!! Gracie od wczoraj w ta gre ?? Przeciez nie raz i nie dwa konserwacja sie przeciagala ( zwlaszcza przy duzych zmianach w grze, event, zadania gildii, nowy handel ), a Wy nagle szok przezywacie.
Kopalnie padna, przygody sie skoncza.... Kto Wam kazal odpalac je przed konserwacja ?? Kazdy kto troche mysli wylaczyl wczoraj lancuch zlota i nie musi nerwowo klikac co 5 minut, bo a nuz gra zacznie dzialac.
Aczkolwiek, zeby nie bylo ze bronie BB to zgadza sie, ze jest to lekkie przegiecie. Pewnie rzuca koszem egzo na odczepne i zapomna o temacie.