nie obrażaj biedronki, laptopy z ich promocji lepiej działają niż serwery w tej grze ostatnio.
Wersja do druku
no ja mam dzisiaj dobry dzień bo tylko kilkanaście razy mnie z gry wyrzuciło.
ps. faktycznie na tym forum czas błędny :)
szkoda czasu na pisanie do supportu bo za każdym razem piszą to samo
,,Prawdopodobnie maja SERWERY kupione w PROMOCJI Z BIEDRONKI i w tym PROBLEM :D''
Hahaha i podłączone do Neo 1MB. Bo większe łącze kosztuje :D Nie ma po co przepłacać
witam sa problemy z wesciem do gry???jesli ktos ma utawiona taktyke na produkcje bronii i traci surowce bo nie moze wejsc i zalaczyc premii to traci na tym, wiec nie ma zadnej rekompesaty za to ?????jak panstwo chcecie rozwiazac ten problem????
u mnie ponownie nie da się wejść do przygody :/
Swoje ewentualne zastrzeżenia co do odpowiedzi z Supportu proszę przekazywać bezpośrednio w odpowiedzi na wiadomość e-mail.
Natomiast jeśli chodzi o serwer Nowa Ziemia - chwilę temu poprosiłem techników o sprawdzenie sytuacji.
Tylko, że to zastrzeżenie idzie bezpośrednio na konto tego samego pracownika... Czy ktoś ich tam kontroluje?
Wolałbym składać skargi do osoby która jest nad osobą, która ma mi pomóc.
Oczywiście praca Supportu jest nadzorowana, dlatego też warto zgłaszać swoje zastrzeżenia właśnie tam, a nie na forum.
Technicy przyjęli zgłoszenie, gdy dostanę jakąś aktualizację na temat s1, od razu dam znać.
Xaar a może kupicie serwery Blizzarda ostatnio wyprzedawali... po kawałku. I DZIAŁAJĄ. :D
miejmy nadzieję,że to coś da bo teraz to nawet zaproszeni do przygody nie dochodzą a na przygodę nie da się wejść
ooo!! udało mi się wejść na boisko :)
Ciekawe na jak długo...
"Oczywiście praca Supportu jest nadzorowana, dlatego też warto zgłaszać swoje zastrzeżenia właśnie tam, a nie na forum.
Technicy przyjęli zgłoszenie, gdy dostanę jakąś aktualizację na temat s1, od razu dam znać."
i w odpowiedzi dostanę równie kompetenty przepis na usrawnienie gry, bo przyczyna zapewne tkwi w mojej przeglądarce?
Wkleiłam ten email,żeby pokazać,jak jesteśmy traktowani,mam nadzieję,że następnym razem,ten ktoś się grubo zastanowi,zanim napisze podobne bzdury.
ej nie jest źle, modów z globala też wywaliło:)))
Serwer nr 1 powinien już działać prawidłowo... gdy dowiem się czegoś więcej (szczególnie o jakimś długotrwałym rozwiązaniu), od razu Was o tym poinformuję.
koko - spoko :D
Co nam pozostało poza uśmiechem :D
Xaar, możesz powiedzieć co powoduje opisywane problemy?
pewnie sprzątaczka odkurzała i wtyczkę z serwera wyciąga co chwilę.
A tak poważnie chyba nie liczysz ze ktoś ci napisze - "Nie sądziliśmy, że tylu ludzi bedzie chciało grac nasze serwery są nieprzystosowane.... "
Ozzi, niestety nie znam szczegółów technicznych, dostałem jedynie zapewnienie, że przyczyną nie jest zbyt duża ilość kont na serwerze. Gdy dowiem się czegoś więcej na ten temat, dam znać.
ja wiem , to przyczłapka od burburatora słabo kolibie i dlatego serwer nie telepie jak powinien:)
i dlatego wszystkie wiatraki fałszują zmienną oscylatora żarówkowego podgrzewając włochaty warkulator :D
dali by nam ten serwer i paczkę zapałek to byśmy helikopter zrobili
Xaar, dzięki za info.
sars904, Steelkill, dobre dobre :D idzie polać :D
ile jeszcze....
no i mnie właśnie wyj...o.
i mnie też i to jeszcze przy wymianie koszy z g7
BB_xaar może lepiej żeby Nową Ziemię cały czas monitorowali ;) bo który to już raz w ciągu kilku godzin
bb-xaar zadzwoń do tych swoich kolegów żeby tą flaszkę w końcu odstawili i nacisnęli reset na serwerze bo znów wywala.
albo lepiej , daj mi IP tego serwera login i hasło to będę mu sam restart robił, a bb bezie miał w końcu czas na pierdoły i trailery. (i mogę to całkowicie za darmo robić)
znów nie można się zalogować
Za długo się nie pograło...
to co się dzieje to jakaś masakra z tymi serwerami co chwile wywala z gry a zalogować się to godzina czasu. Oni w ogóle pracują nad poprawą tego??
a niech mnie ktoś spróbuje ocenzurować
DUPA DUPA DUPA, tak działa ta gra
Słownik wspólczesnego języka polskiego Wydawnictwa WILGA wydany AD 1998, strona 205, szpalta lewa; "dupa - 1. tyłek, pośladki, 2. człowiek niezaradny życiowo, fajtłapa, fujara 3. dziewczyna, kobieta postrzeganajako obiekt seksulany".
masz racje wielka DUPA problem znalezli mieli naprawic no i ...... teraz znowu kaza ciasteczka usuwac , zmieniac przegladarki ..hahaha a moze stana na wysokosci zadania i udziela jakich rozsadnych wyjasnien
to już robi się wku..rwiające, 2 minuty gry - 10 minut logowania (jak dobrze pójdzie), gra może reklamować pastę do zębów "zawsze dwie minuty...)
Witam ponieważ w naszej gildii SAMO ZŁO ludzie się logują wywala ich i znowu się logują i tak w kółko postanowiliśmy w wolnych chwilach napisać peany pochwalne na temat naszego serwera
------------------------------------------------------
Nowa Ziemia serwer mój ukochany
Zawsze nie działa zawsze jest rozje.bany
Twe codzienne logowanie
przypomina gówniane staranie
Loguj głupku się loguj
nie poddawaj się nie bądź głupi ch.j
nie ma ch.ja we wsi
na serwer się już nikt nie zmieści
Koko koko Serwer jest spoko
jak sie logniesz
Wyp.ierdoli cie wysoko
Proszę podłożyć podkład Gotye i cool
http://www.youtube.com/watch?v=CiVxAbqSVz8
Purystów językowych przepraszam z góry za duża liczbę kropek ale 3h logowanie powoduje ze ludzie tracą cierpliwość.... i używają mało parlamentarnych słów