jak długo jeszcze?? kolejny dzień nie można wejść do gry !!!!
Wersja do druku
jak długo jeszcze?? kolejny dzień nie można wejść do gry !!!!
drodzy administratorzy:bede zadawal to samo pytanie w kazdym temacie i bardzo czesto dopoki nie uzyskam odpowiedzi_brzmi ono:"dlaczego te problemy dotycza tylko serwera Nowa Ziemia ?"
d.u.p.a -nie moge od pół godziny wejść do gry -PORAŻKA, MASAKRA, TRAGEDIA ..... i dopisujcie dalej co sądzicie o problemach na serwerze Nowa Ziemia....
Żal
Ja od 4h...
Śmieszne a zarazem tragiczne to już jest żeby tyle czasu z czymś takim się męczyć...wstyd, znowu nie mozna sie zalogować ;/
Ja właśnie przez problemy z logowaniem i odwiedzanie znajomych straciłam 12 koszyków choć miałam, jak to "mądrzy" ludzie radzą, WYCZYSZCZONE CIASTECZKA.
Może już lepiej nic nich nie doradzają, ani nic nie polepszają, bo jak to twierdzi mój znajomy: JAK SIĘ RAZ COŚ SPIEP.RZYŁO TO LEPIEJ NIE RUSZAĆ BO SIĘ BARDZIEJ SPIEP.RZY!!!!
bo to nie ciasteczka się czyści tylko cache i to pomaga. PS to prawda
poniedzialek godz:15:45_ponowne problemy zarowno z sama gra jak i z logowaniem.Po wyczyszczeniu cache nawet udalo sie zalogowac tyle tylko,ze nic nie mozna robic (burzyc,budowac,rekrutowac a nawet pisac na czacie...) po relogu tkwie na oknie logowania...ehh
Tak jak pisałem już w innym temacie:
ostatnie testy na serwerze testowym pozwoliły upewnić się, że nowe rozwiązania techniczne nie powoduje żadnych błędów "ubocznych". Gdy tylko poznam datę wprowadzenia nowych rozwiązań technicznych na polskie serwery, od razu o tym poinformuję. Problem serwera Nowa Ziemia nie jest przez nas ignorowany.