Tu już nie chodzi o przedłużenie ale część graczy jest tylko rano bo potem idą do pracy. Co z tego że przedłużą premke o 3h jak potem niema osoby by ubić i trzeba czekać do jutra czyli cały dzień w plecy.
Wersja do druku
Tu już nie chodzi o przedłużenie ale część graczy jest tylko rano bo potem idą do pracy. Co z tego że przedłużą premke o 3h jak potem niema osoby by ubić i trzeba czekać do jutra czyli cały dzień w plecy.
Dokładnie konserwa dzisiejsza była niezapowiedziana, nie licząc info 5 min przed, dzisiaj po ostatniej konserwie gra u mnie się tnie co chwila czy to przeglądając wyspę czy to pisząc na czacie dobrze że nic nie robiłem bo sami zniechęcili ani przygody :) Sami ludzi na odwyk z gry odsyłają jak tak będą robić to ludzi się odzwyczaja od gry sami bo o niej zapomną :D
z tymi przerwami są już męczący, a te ich "prezenty" za brak dostępu do gry to niech sobie w dope wsadzą i tak nie zrekompensują poniesionych strat.
to zaczyna wyglądać na bliski koniec settlersów, zostaną miłośnicy niezapowiedzianych przerw.
gra strategiczna polega na strategi aktualizacji przerw technicznych + (konserw)
Za niedługo na głównej to będą zapowiadać w jakich godzinach gra będzie dostępna a nie kiedy przerwa.
3 razy odchodziłem od gry i nie wiedzieć czemu wracałem. Teraz chyba przechylają myśli na postanowienia noworoczne. No i co ważniejsze czemu nie zmienią w końcu nazwy na The Settlers Offline Beta Maintenance 24/7 wtedy każdy by wiedział że do tej gry nie należy się logować, a wcześniej rejestrować
Wystarczy wejść na profil gry na face ostatnio konserwy zapowiedzi tylko :D A jakie ładne opinie o grze same pochlebne :) Akurat mam teraz czas wolny to konserwacje a jak gra będzie dostępna to pewnie wtedy kiedy czasu na grę nie będę miał :D dobrze że nic nie odpalałem ani premium ani przygody nawet produkcja złota stoi. Mam tylko pytanie kiedy w końcu będę mógł chociażby wyspę odbudować :)
Mam ten sam problem wolne od pracy chcialem sobie pograc a tu same konserwy
a za 18 grudnia co będzie
.