Dobra robota :)
Wersja do druku
Dobra robota :)
mi w ogóle nie zalicza zadania związanego z koszami Irmy (zużywam swoje własne kosze)
Ja to jeszcze nie znalazłem granitu :D
ty nie masz ich zużywać tylko wyprodukować w ilości 100szt,chyba że chodzi o kanapki to 50 ma byc rzucone przez sąsiada-mi zaliczyło bez problemu.
Co do Banitów-z blokami na miękko idzie poniżej 500 reków zrobić.
btw:Poznańczyk ma błąd w por weteran250 w Banitach. 1 obóz to 74R,1Ż,119K,56Ku -tak powinno być bo wg tego co tam jest to strata może być żołnierza i koni.
Ja mam inne pytanie czy generał 220 ten z pudełka porusza sie szybciej niż inne gienki czy tak samo? jest jakaś różnica?
ja mam zadanie 3 z poziomów 46-50: wyprodukuj 200 sztuk koszy Irmy i przyznaj premię na 175 budynkach znajomego (kosze Irmy). Wczoraj zaliczyło mi 96 koszy, dziś o 12 rzuciłem znajomemu 100 koszy i do tej pory niczego nie zaliczyło (potem na próbę 10 koszy o 17, i kolejne 10 koszy po godzinie 20) i do tej pory mój licznik zatrzymał się na liczbie 96 (znajomy ten sam, kosze tylko i wyłącznie wyprodukowane przeze mnie, żadne zakupione, podarowane)
Przy koszach miałem ten sam problem, rozwiązanie trzeba rzucić znajomemu spoza gildii u mnie zadziałało, po fakcie ale zawsze.
9 zadanie, poziom 43
1. Kup przynajmniej 1200 szt Monet handlując z innymi graczami.
2. Wytrenuj (posiadaj) w Koszarach daną liczbę Wybornych łuczników: 500
Nagroda: 300 szt napitku
czyli trafił sie garnit w azylu :)
granit miało być