Witam! :)
Tylko dwa życzenia? :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
Witam! :)
Tylko dwa życzenia? :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Studnio życzeń kochana, bądź dla mnie łaskawa, populacja mała, podaruj mi pływający dom :)
Studnio życzeń chciałbym poprosić o dofinansowanie do kupna wesołego geologa. Jednego mam w ekipie, ale z racji, że jest sam to siedzi trochę z nosem na kwintę. Myślę, że gdybyś podesłała mu kompana do pary to w końcu mógłby się szeroko uśmiechnąć.
studnio życzeń - moja kochana
dam ci grosik z samego rana
poproszę o domki na wodzie
do nich popłyną moje łodzie
pozdrowienia z Ibizy serwer kolonia
Chciała bym pływający domek bo na wyspie brak miejsca a duża populacja bardzo potrzebna do produkcji wojska na przygody i wyprawy
Rzucę piniążką studnio życzeń kochana <3 bądź dla mnie łaskawa,podaruj mi pływający dom :)
A moim marzeniem i myślę że też wielu innych graczy jest taka mała wielka pomoc przy znajdywaniu Kolekcji. Może jakaś premia która zacznie podświetlać znajdki jest tyle zasobów nie użytecznych wiec warto a może i czas pomyśleć nad tym rowiązaniem tego małego problemu. Bo większości graczy ma na wyspie trochę więcej niż 50 budynków i ciężko czasami odnaleźć cała kolekcje.
To jest moje życzenie do Ciebie Penelopa jak nie chcesz się zemną umówić :DDDDDD to przynajmniej życzenie spełnij!!!!!
Studnio, proszę o Ulepszony kilof do żelaza abym miała więcej rudy potrzebnej do wykucia broni dla mojego wojska
Chciałabym wesołego geologa,ponieważ moi poszukiwacze nie mają humoru.
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ smutasy moje długo i bez uśmiechu szukają.
Chciałabym wesołego geologa żeby rozweselił resztę towarzystwa.
Witam!
Zostało kilka dni! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam!
Z racji, iż z wykształcenia jestem Geologiem :) Chciałbym poszerzyć moja geologiczną świtę i otrzymać Wesołego Geologa :)
Chciałbym pływajacy domek
Niech będą spełnione wszystkie powyższe życzenia ;)
Witam!
Studnia dziękuje za życzenia! :)
Losowanie już w piątek!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Równiez chciałbym pływający dom:)
Również chciałbym pływajacy dom:)
Chcę Dzielną Odkrywczyni, ponieważ mam wielu mężczyzn na wyspie, a kobiet niewiele, więc mały przyrost naturalny. Jakaś fajna babka by się przydała ;)
Chciałbym pływajacy dom , ale nie dla siebie tylko w prezencie dla mojej pięknej kudlata777 :)
Witam!
Życzenia wypowiadamy w swoim imieniu. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
A ja to bym chciał Pakiet Medyczny gdyż zimno jest i generałowie mi chorują a na sąsiednich wyspach szerzą się bandyci i banici.
Witam!
Studnia wylosowała post numer 785!
Gratuluję! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ jestem zbyt powolny
a ja chcialbym dostac plywajacy silos, beczke plywajaca na wodzie... takie cos mi skonbinujcie :rolleyes:
Chciałbym czekoladowe praliny, ponieważ zbliżają się Mikołajki, jest tylko zajączek z czekolady (wielkanocny, sic!) i nie ma czekoladowego Mikołaja. :)
Chciałbym akt własności kantoru ponieważ w kantorze za patent budowlany jest jakaś lichwa ;)
Chciałbym by po znalezieniu wszystkich elementów kolekcjonerskich była nagroda
Chciałbym, żeby wszyscy członkowie mojej Gildii dostali "Odpalacz", ponieważ niektórym już brakuje miejsca na wyspie!
Chciałbym dostać wesołego geologa, ponieważ stara ekipa geologów kiedyś musi wypocząć :-)
Chciałbym bardzo dostać odpalacza, ponieważ szef mnie wkurza i pragnę mu wysadzić samochód :)
a mi sie marzy plywajacy domek, bo ludnosci mam malo :)
chciałbym 200 klejnotów, bo dołożę 100 klejnotów i będę mieć wesołego geologa
Chciałabym pływające domy
Chciałbym recepturę: Kampania rekrutacyjna, ponieważ tylko tego przepisu brakuj w mojej książce kucharskiej a Kocham Gotować!
O Bogini usłysz me życzenie!
:-)
Chciałabym wesołego geologa, ponieważ mi smutno.
Chciałbym zaśmiać się szyderczo i zawołać: tak! Zostałem wylosowany! I dostać chociażby 9 klejnotów na skrzynkę z narzędziami :)
ja kupiłbym sobie zatrzymanie premii recepturę bo mi szkoda troche naciułanych klejek ;))
Chciałbym pływający dom, ponieważ chętnie popłynąłbym na San Escobar, gdzie planuję zrobić reportaż o tym fantastycznym, skądinąd miejscu. :)